Training Anaplan Advanced Functionailities - Aanmelden - Finext

Training Anaplan – Advanced Functionalities

Anaplan creëert binnen een organisatie fundamentele verbindingen tussen data, mensen en plannen. Tijdens de training Anaplan Advanced Functionalities leer je alles over de gebruikersmogelijkheden.
Het schaalbare platform is gericht op openheid en samenwerking. Hierdoor kan de gehele organisatie weloverwogen beslissingen nemen, wat zorgt voor sneller en effectiever plannen.

Wat leer je over Anaplan?

In de training Anaplan Advanced Functionalities gaan we in op diepgaande gebruikersmogelijkheden van Anaplan, waarmee jij als eindgebruiker controle hebt over de toegang, veiligheid en samenwerking binnen het model.

Onderwerpen

In de training Anaplan Advanced Functionalities leer je over de onderstaande onderwerpen:

  1. Geavanceerd data laden
  2. Data integratie
  3. Application Lifecycle Management in Anaplan (ALM)
  4. Geautomatiseerde gebruikers beveiliging
  5. Dynamische toegang tot cellen
  6. Individuele filtering
  7. Approval flow

Voor wie is dit interessant?

Ben je op zoek naar specifieke toepassingsmogelijkheden van Anaplan en wil je leren van onze best‑practices? Dan is deze training interessant voor jou.

Inschrijven of inhouse

Finext organiseert regelmatig de training Anaplan Advanced Functionalities, of onderdelen daarvan. Kijk op onze agenda voor de komende editie. Deze training kan op aanvraag worden gepersonaliseerd. De investering bedraagt € 349,- excl. BTW per deelnemer. Het is ook mogelijk om voor met een aantal collega’s een inhouse training te organiseren. Informeer naar de mogelijkheden.

training Anaplan Advanced