Webinar Plannen & Budgetteren met Board - Finext
  • Webinar Plannen & Budgetteren met Board

Maak kennis met Board: een programmeervrij platform met ingebouwde BI-functionaliteit. De grote kracht van Board is dat het veel verschillende functionaliteiten combineert binnen het all-in-one platform. Zo ook voor plannen en budgetteren binnen een snel veranderende omgeving!

Door Ravi Santokhi, juni 2022

Sneller en efficiënter plannen en analyseren

“De wereld om ons heen verandert en daar willen we de organisatie op aanpassen; we gaan van een decentrale structuur naar één Louwman. Daardoor wordt sneller en efficiënter plannen & analyseren noodzakelijk,” vertelt Erwin van Roon van Louwman Group over de aanleiding om het Board-platform te implementeren.

De Louwman Group, één van de grootste automotive bedrijven in Europa, is innovatief en ambitieus. Het familiebedrijf wil met nieuwe verdienmodellen volop kunnen inspelen op de snel veranderende trends binnen de automotive wereld. De implementatie van Board ondersteunt deze ambitie met verbeterde processen voor geïntegreerd plannen, consolideren en tax reporting. Lees hier de klantcase van Louwman Group.

Bekijk het webinar!

Tijdens dit webinar gaan wij in op driver-based planning binnen Board en hoe de verschillende planningsmodellen geïntegreerd zijn met elkaar. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van plannen & budgetteren met Board? En op welke manier je met Board jouw plannings- en budgetteringsprocessen kan optimaliseren? Registreer je dan via onderstaand formulier en bekijk direct het webinar!

Webinar bekijken?

Consolidatie & Corporate ReportingEnterprise Performance ManagementPlannen, Budgetteren & Forecasten Board