Work Up Alteryx! - Finext

Work Up Alteryx!

Donderdag 11 oktober organiseerden wij de Alteryx Work Up. In één ochtend lieten wij zien hoe Alteryx een efficiënte software kan zijn voor het samenvoegen, opschonen en verrijken van data.

Door Mark Bik, oktober 2018

Alteryx

Gebruik je spreadsheets voor het samenvoegen en opschonen van data uit verschillende bronnen? Is het verkrijgen van inzichten een complex en tijdrovend proces geworden? Dan is deze workshop wat voor jou! Het ontsluiten, opschonen en analyseren van data uit verschillende bronnen kan een grote uitdaging zijn. De software van Alteryx helpt gebruikers om snel en gemakkelijk toegang te krijgen tot data die nodig is om betere beslissingen te maken. Daarnaast biedt de software de mogelijkheid om vooruit te kijken.Alteryx

Workshop

Tijdens deze workshop lieten we zien wat Alteryx kan betekenen voor het samenvoegen, opschonen en verrijken van data. Samen gingen we aan de slag en leerden we je hoe je de controle terugkrijgt over je eigen data en proces.

Presentaties

Wil je de presentaties bekijken die in deze workshop gebruikt werden, vul dan het onderstaande formulier in en bekijk direct de presentaties.

Documenten bekijken?

Plannen, Budgetteren & Forecasten