• unleash your talent

Werken bij Finext

Durf jij het aan?

Finexters werken op een bijzondere manier samen. Zonder bazen, functieprofielen en procedures. Gebaseerd op principes, in plaats van regels.

Werken vanuit principes is soms best even wennen. We begrijpen dat. Het is tenslotte heel anders dan bij een organisatie met dwingende regels en hiërarchische structuren.

Zo vul je bij ons zelf je rol in. En bepaal je – samen met je team – je eigen salaris. Dat doe je zonder baas of manager. Dat kan, omdat alle feiten op tafel liggen. Met je team ga je namelijk samen voor een goed resultaat. Bij de klant en bij Finext.

Bij ons krijg je enorm veel vrijheid. En dat vraagt ook wat van jou. Bijvoorbeeld veel eigen verantwoordelijkheid. Om dit tastbaar te maken, hebben we een aantal concrete situaties geschetst in ons doeboek.

Altijd ruimte voor ondernemende vakmensen

Bij Finext kennen we geen vaste functieprofielen. We doen ook niet aan formatieplaatsen. Voor goede mensen maken we gewoonweg ruimte. Om je toch een idee te geven van de mogelijkheden, vind je hier onze vacatures.

Nieuwsgierig gemaakt?

Neem contact op met Maartje Waller via maartje.waller@finext.nl of +31 6 24 58 12 63.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Kom naar onze open koffie. Elke laatste vrijdag van de maand zetten we van 10 - 11 uur de deuren open.
Laat even weten als je komt.

#hardwerkenhardlachen

Bij Finext is het #hardwerkenhardlachen. Iedere dag een nieuwe uitdaging om te tackelen. Volg ons om op de hoogte te blijven van het reilen en zeilen van onze finexters

De Teams

Zelfsturing werkt alleen als je echt invloed kunt hebben. Finexters werken dan ook samen in kleine teams met specialisten. Om het vakmanschap kracht bij te zetten, vormen de teams zelf ‘niches’ met een eigen focus. Bij klanten komen die expertises weer samen in slimme complementaire projectteams.

Verruil jij ook graag je stropdas voor een spijkerbroek? Solliciteer!


bekijk onze vacatures

Durf jij je stoute schoenen aan te trekken? Kom kennis maken of solliciteer direct. Kies een manier die bij jou past. Je mag het formulier invullen, Maartje Waller bellen (+31 6 24 58 12 63), mailtje sturen, of ons benaderen via facebook, twitter, linkedin!

Sfeer proeven?
Kom naar de open koffie!

Elke laatste vrijdag van de maand zetten we de deuren open. Kom tussen 10 – 11 uur het leven als Finexter ervaren. Laat even weten als je komt.

“Finexters zijn zeer ervaren en weten precies wat er nodig is. Zij zorgen ervoor dat het de beste oplossing wordt, in plaats van de beste oplossing voor de afzonderlijke silo’s"

Jan Timo Rebisch van Vivo Energy

bekijk deze case
Deze pagina delen met een vriend of collega?