Integrale Business Planning met SAP IBP

In het webinar “Integrale business planning met SAP IBP” lieten we zien welke stappen nodig zijn voor het aansluiten van operationele plannen als basis voor financiële resultaatprognoses. Ook lieten we zien hoe SAP IBP als platform de afstemming van plannen tussen functies mogelijk maakt. Bekijk hieronder de recording van het webinar.

Door Patrick Tullemans, november 2017

Bedrijven erkennen steeds meer het belang van integrale planning om daadkrachtig op veranderende omstandigheden te anticiperen. Afdelingen als Marketing, Verkoop, Logistiek, Operations in je organisatie moeten hun activiteiten continu afstemmen. En natuurlijk wil Controlling beoordelen of deze plannen onder de streep resulteren in de beoogde omzet en winstgevendheid. SAP Integrated Business Planning (SAP IBP) is een krachtig middel om de verschillende spelers met elkaar te verbinden.

In een halft uurtje lieten we zien hoe je met SAP IBP deze bruggen in planprocessen kunt slaan. In het webinar namen we de kijkers mee in concrete voorbeelden met SAP IBP en schetste we het kader waar binnen SAP IBP gebruikt kan worden.

Webinar terugkijken?

Plannen, Budgetteren & Forecasten SAP