Haal meer waarde uit je OneStream platform! - Finext

Haal meer waarde uit je OneStream platform!

Wij organiseerden een webinar over hoe je, met de  OneStream Tax Provisioning oplossing, meer waarde haalt uit je OneStream platform. Wil je weten hoe? Kijk dan ons webinar terug!

Door Jorrit Jan Boonstra, november 2020

Haal jij al het maximale uit het OneStream platform? Of heb je het gevoel dat er meer mogelijk is met OneStream? De nieuwe uitgebrachte Tax Provisioning template voor OneStream is een bouwsteen die je zal helpen meer waarde te halen uit je investering in OneStream.

In ons webinar ontdek je hoe je je belastingrapportageproces naar een hoger niveau kunt tillen. Kijk het webinar onder aan de pagina terug!

De Tax Provisioning template voor OneStream zal het proces voor belastingrapportage aanzienlijk vereenvoudigen. Naast deze efficiëntie, creëert de template onder andere meer inzicht in de tax posities. Zowel de efficiëntie als de inzichten stellen je team in staat om tijd vrij te maken voor meer waarde toevoegende activiteiten en het gehele fiscale rapportageproces te verbeteren.

We hebben een OneStream Tax Provisioning oplossing ontwikkeld vanuit de template die Taxvibes voor veel multinationals wereldwijd heeft gebruikt. Daarmee vereenvoudig je je Tax Provisioning en Reporting proces met een volledig geïntegreerde tax oplossing binnen OneStream.

Voor wie is dit interessant?

  • Tax Accounting Managers
  • Tax Managers and Directors
  • CFO’s
  • Finance Managers

Wat kun je van dit webinar verwachten?

  • Ten eerste, de naadloze integratie tussen Finance en Tax, minder tijd besteden aan het eindeloos afstemmen van belastingrapporten op hun brongegevens
  • Hoe de ‘Provision and Reporting’ oplossing je fiscale boekhouding en rapporteringscyclus zal vereenvoudigen. Hergebruik bijvoorbeeld de gegevens voor het beheer van fiscale risico’s en de transparantie van de rapportering
  • Hoe je risico’s kunt verminderen en betere nauwkeurige tijdlijnen kunt realiseren tijdens je belastingrapportageproces; voorkom fouten in de belastingberekeningen en vang deze op met het intelligente OneStream XF model. Kortom, hoe je meer waarde uit je OneStream platform haalt!

Webinar terugkijken?

Consolidatie & Corporate Reporting OneStreamOneStream Tax provisioning template