Ondernemen door integraal inzicht - Finext

Ondernemen door integraal inzicht

Op dinsdag 4 juli hielden Ilías Guftometros en Paul Damen het webinar ondernemerschap door integraal inzicht. In dit webinar stond de company radar centraal waar informatie inzichtelijk gemaakt wordt door databronnen van verschillende afdelingen te verbinden.

Hoe staat jouw bedrijf/team er voor? Vaak vinden mensen het lastig om op deze vraag snel en feitelijk antwoord te geven. Informatie is verspreid over meerdere afdelingen en systemen. Er gaat vaak ongemerkt veel tijd zitten in het verzamelen en bewerken van data wat ten koste gaat van de tijd om de cijfers te analyseren.

Met een Company Radar dashboard wordt informatie inzichtelijk gemaakt door databronnen van verschillende afdelingen te verbinden. Vervolgens kan de gebruiker van het dashboard door middel van drag en drop eenvoudig zelf visualisaties maken. Niet alleen stelt dit je in staat om beslissingen te nemen op basis van feiten, het inzicht zorgt er ook voor dat werknemers in staat worden gesteld om meer verantwoordelijkheid voor hun prestaties te pakken.

In dit webinar lieten we zien hoe je dit voor jouw bedrijf kan realiseren. Wat zijn de mogelijkheden voor het ontsluiten van diverse databronnen? En hoe kan je deze vervolgens op een visueel aantrekkelijke manier bij elkaar brengen in een dashboard waar de eindgebruikers daadwerkelijk nieuwe inzichten mee op kunnen doen?

 

Webinar terugkijken?

Managementinformatie & Dashboarding