Introductie Sigma Conso - Consolideren en Rapporteren - Finext
  • Webinar: Introductie Sigma Conso

Sigma Conso is een oplossing voor consolidatie, managementrapportage en ‘intercompany’ reconciliatie in ons performance management portfolio. Een compacte oplossing zonder “toeters en bellen” die doet wat moet doen zonder omwegen. Deze oplossing is de afgelopen paar jaar bij diverse klanten in Nederland door Finext succesvol geïmplementeerd. Op 8 oktober hielden we een webinar om je kennis te laten maken met deze oplossing.

Door Alwin Berkhout, december 2017

Webinar Introductie Sigma ConsoIntroductie Sigma Conso

In dit introductie webinar bracht Alwin Berkhout de mogelijkheden van Sigma Conso in kaart. Tijdens dit webinar doken we in een halfuurtje in de achtergronden van de oplossing. Zo namen we bijvoorbeeld een kijkje onder de motorkap en deelden we de ervaringen die Finext de afgelopen jaren met deze oplossing heeft opgedaan. 

Behoefte aan meer kennis?

Ben je leergierig en wil je meer weten over events bijwonen? Onze finance professionals laten geregeld nieuwe oplossingen zien. Sluit je dan aan bij één van onze evenementen, seminars, workshops of activiteiten. Bekijk dan hier de agenda of rechtstreeks contact op met Alwin Berkhout.

Webinar terugkijken?

Consolidatie & Corporate Reporting