EPRCS Webinar - Enterprise Performance Rapportages - Finext
  • Webinar EPRCS: Performance Rapportages zonder knippen en plakken

Op 15 maart organiseerden we het webinar ”EPRCS: Performance Rapportages zonder knippen en plakken”. In dit webinar laten we je zien waarom het vervaardigen van performance rapportages door gebruik van nieuwe cloud technologie drastisch in de komende jaren drastisch zal veranderen. Oracle neemt hierin een voorsprong.

Door Ravi Santokhi, maart 2020

EPRCS is de nieuwe Cloud oplossing van Oracle

Performance rapportages met knip-en-plan-werk zijn verleden tijd. Bij Oracle vinden ze dat deze werkwijze niet past  bij een moderne finance-functie. Het achterhalen van het verhaal achter de cijfers is op deze manier lastiger dan ooit.  Bovendien is het uitdagend om met verschillende verantwoordelijken één logisch geheel van de rapportage te maken, waardoor de kans op inconsistenties groter wordt. Oracle brengt hier met EPRCS verandering in.

Dankzij EPRCS van Oracle wordt het opstellen van een performance rapportage een gestroomlijnd proces. Zo heeft iedereen bijvoorbeeld een eigen takenlijst en bijbehorende verantwoordelijkheden. Zo kun je onduidelijkheden makkelijker voorkomen. Daarnaast rapporteer je middels een uniforme layout. Hierdoor is er tijd om de samenhang tussen de cijfers inzichtelijk te maken. Ook kun je met EPRCS koppelingen leggen naar bestaande documenten waardoor je niet alles opnieuw hoeft over te nemen, in een later stadium kun je zo eenvoudig terug naar de bron.

Wat werd er tijdens het EPRCS webinar besproken?

  • Wat is ‘Enterprise Performance Reporting Cloud Services’ precies?
  • Welke problemen kunnen we oplossen met deze tool?
  • Wat is de ervaring van Hogeschool Inholland met EPRCS?

Webinar terugkijken?

Oracle EPM