Tax Reporting oplossing met Board - Bekijk webinar - Finext

Tax Reporting oplossing met Board

Op 29 oktober organiseerde Finext een webinar over de Tax Reporting oplossing met Board. Hoe kan jouw tax positie worden verbeterd? Lees snel verder!

Door Robbin van Wijk, oktober 2020

Board

Kunnen veel arbeidsintensieve tax en financiële activiteiten en inzichten in je tax positie worden verbeterd? Zoals je misschien weet, leidt te veel handmatig werk tot menselijke fouten. Het oplossen hiervan kost je veel meer tijd en moeite. Wil je hier ook minder uren aan besteden en meer tijd besteden aan activiteiten die bijdragen aan het gehele Tax Reporting proces? De nieuw uitgebrachte Tax Reporting oplossing in Board helpt je om de hoeveelheid handmatige en arbeidsintensieve activiteiten te verminderen. Ook creëert het meer inzicht in de tax posities.

Tax Provisioning oplossingen

De Tax Provisioning oplossingen zijn ontwikkeld door een gecombineerd team van Tax en Board specialisten. Experts van zowel Finext als Taxvibes hebben hun krachten gebundeld om de oplossing te creëren, die eenvoudig te integreren is met andere financiële en bedrijfsprocessen en in je Board platform. Board geeft je de mogelijkheid om één enkel platform te creëren voor al je zakelijke behoeften.

Deze Board Tax Reporting oplossing is gebaseerd op een bewezen Tax template, die is ontwikkeld door Taxvibes-specialisten en wordt gebruikt door vele multinationals wereldwijd. In ons webinar lieten we je meer zien over deze oplossing en de voordelen hiervan.

Voordelen van Board Tax provisioning oplossing

De Tax provisioning oplossing geeft je verschillende voordelen:

  • Besteed minder tijd aan het eindeloos afstemmen van belastingrapporten op hun brongegevens.
  • Voorkom fouten in de belastingberekeningen en vang ze op met het intelligente Board model.
  • Hergebruik van de gegevens ten behoeve van tax risicomanagement en tax mogelijkheden.
  • Creëer en vergroot het fiscale bewustzijn binnen de gehele organisatie.
  • De mogelijkheid tot integratie met andere bestuursapplicaties zoals Board Financial Consolidation en andere Performance Management applicaties.
  • Zelfredzaamheid van de gebruiker: ontwikkelen en onderhouden van uitgekiende rapporten, snel en met minimale ondersteuning

Meer weten?

Meer weten over de voordelen van Board Tax Provisioning en benieuwd hoe jouw tax posities verbeterd kunnen worden? Kijk het webinar terug en ontdek hoe jij handmatige en arbeidsintensieve activiteiten kunt verminderen!

Webinar terugkijken?

Board