Rolling Forecasting met OneStream voor een scherpere blik op de toekomst - Finext

Rolling Forecasting met OneStream voor een scherpere blik op de toekomst

Op 14 december organiseerden we het webinar “Rolling Forecasting met OneStream”. In dit webinar leerden we je aan de hand van concrete voorbeelden hoe je OneStream gebruikt voor Rolling Forecasting.

Door Maaike Brouwer, december 2017

Rolling Forecasting met OneStream voor een scherpere blik op de toekomstInhoud Rolling Forecasting met OneStream webinar

De beperkingen van een klassiek budget zijn bij veel finance professionals bekend. Rolling forecasting biedt een scherper zicht op de toekomst. Het zorgt er daarnaast voor dat vooruitkijken een continu proces wordt in plaats van een éénmalige verplichte oefening. Een rolling forecast vraagt om goede middelen. Middelen die zorgen dat forecast versies snel vergeleken en ook dynamisch kunnen worden opgebouwd. OneStream biedt een platform waarin deze voordelen gerealiseerd kunnen worden. Maar ook waarin de kwaliteit van de forecast geborgd kan worden.

In het webinar lieten we concreet zien hoe je als gebruiker OneStream kunt gebruiken voor een efficiënte forecast. Daarnaast lieten we zien hoe je als controller een model opzet dat past bij jouw business en jouw forecastproces.

Geïnteresseerd in meer kennisevents?

Ben je leergierig, nieuwsgierig, benieuwd of wil je graag met ons kennismaken? Je bent van harte welkom. Sluit aan bij één van onze evenementen, seminars, workshops of activiteiten. Bekijk hier de agenda.

 

Webinar terugkijken?

Consolidatie & Corporate ReportingPlannen, Budgetteren & Forecasten Retail & FMCG OneStream