Rolling Forecasting met OneStream - Webinar - Finext

Rolling Forecasting met OneStream voor een scherpere blik op de toekomst

Op 14 december organiseerden we het webinar “Rolling Forecasting met OneStream”. In dit webinar leerden we je aan de hand van concrete voorbeelden hoe je OneStream gebruikt voor Rolling Forecasting.

Door Maaike Brouwer, december 2017

Rolling Forecasting met OneStream webinarRolling Forecasting met OneStream

De beperkingen van een klassiek budget zijn bij veel finance professionals bekend. Rolling forecasting biedt een scherper zicht op de toekomst. Het zorgt er daarnaast voor dat vooruitkijken een continu proces wordt, in plaats van een éénmalige verplichte oefening. Rolling Forecasting met OneStream vraagt om goede middelen,  bijvoorbeeld middelen die jou helpen om forecast versies sneller te vergelijken, maar ook dat je deze dynamischer kunt opbouwen. OneStream biedt een platform waarin je deze voordelen direct merkt. Maar ook waarin je de kwaliteit van de forecast geborgd kunt worden.

In het webinar lieten we concreet zien hoe je als gebruiker Rolling Forecasting met OneStream kunt gebruiken voor een efficiënte forecast. Daarnaast lieten we zien hoe je als controller een model opzet dat past bij jouw business en jouw forecastproces.

Geïnteresseerd in meer kennis events?

Ben je leergierig, nieuwsgierig, benieuwd of ben je benieuwd naar meer kennis events? Sluit je dan aan bij één van onze evenementen, seminars, workshops of activiteiten. Bekijk hier de agenda.

Webinar terugkijken?

Consolidatie & Corporate ReportingPlannen, Budgetteren & Forecasten Retail & FMCG OneStream