Rolling Forecasting met OneStream | Webinar | Finext

Rolling Forecasting met OneStream

Op 25 oktober organiseerden we het webinar “Rolling Forecasting in OneStream”. In dit webinar leerden we je aan de hand van concrete voorbeelden hoe je OneStream gebruikt voor Rolling Forecasting.

Door Maaike Brouwer, oktober 2020

Webinar: Rolling Forecasting met OneStreamRolling Forecasting OneStream

De beperkingen van een klassiek budget zijn bij veel finance professionals bekend. Rolling forecasting met OneStream biedt een scherper zicht op de toekomst. Het zorgt er daarnaast voor dat vooruitkijken een continu proces wordt in plaats van een éénmalige verplichte oefening. Een rolling forecast vraagt om goede middelen die zorgen dat de forecast snel vergeleken wordt en ook dynamisch wordt opgebouwd. OneStream biedt een platform waarin deze voordelen gerealiseerd kunnen worden.

In het webinar lieten we concreet zien hoe je als gebruiker OneStream kunt gebruiken voor een efficiënte forecast. Daarnaast lieten we zien hoe je als controller een model opzet dat past bij jouw business en jouw forecastproces. Kortom, er is genoeg om te leren tijdens het webinar Rolling Forecasting met OneStream.

Geïnteresseerd in meer kennisevents?

Ben je leergierig, nieuwsgierig, benieuwd of wil je graag met ons kennismaken? Je bent van harte welkom. Sluit aan bij één van onze evenementen, seminars, workshops of activiteiten. Bekijk hier de agenda.

Wil je graag OneStream in de praktijk zien? Lees dan hier hoe OneStream meerdere rapportage-eisen oploste na de fusie bij Terberg Groep of neem eens een kijkje in ons OneStream case overzicht.

Bekijk hier ook de video van ons ‘Rolling Forecasting anno 2018’ event:

Webinar terugkijken?

Consolidatie & Corporate ReportingPlannen, Budgetteren & Forecasten OneStream