Plannen in Excel met Vena - Empowering Spreadsheets - Finext

Plannen in Excel met Vena

Op 18 mei organiseerden Finext het webinar ‘Plannen in Excel met Vena’. We lieten je onder andere zien hoe je met Vena in Excel op meerdere vlakken jouw planproces kunt verbeteren.

Door Rogier Louter, mei 2021

Plannen met Vena

Vena logo 2022Loop je ook tegen de limieten van Excel aan, bijvoorbeeld in je plan- of forecastingsproces? En zou je de focus liever willen verplaatsen van verzamelen en controleren naar meer analyseren? Dan is het webinar ‘Plannen in Excel met Vena’ interessant voor jou. In het webinar lieten we je zien hoe je de flexibiliteit van Excel kunt combineren met de betrouwbaarheid & moderne functionaliteiten van Vena. 

Wat biedt Vena boven op Excel?

Tijdens het webinar lieten we zien op welke manier Vena waarde toevoegt bij het gebruik van spreadsheets in een planproces. Excel heeft haar limieten als het gaat om planning in Excel. Vena laat deze limieten verdwijnen, waardoor je als financial direct kunt genieten van meer mogelijkheden.

Het webinar geeft inzicht in hoe je met Vena in Excel op de volgende vlakken jouw planproces enorm kunt verbeteren:

  • Workflow- & procesbegeleiding;
  • Standaardisatie & presentatie van data;
  • Rekenkracht;
  • Data-integratie;
  • Audit en beveiliging functionaliteiten.

Meer weten over de voordelen?

Meer weten over de voordelen van plannen in Excel met Vena en ben je benieuwd hoe je jouw planproces kunt verbeteren? Kijk het webinar gratis terug!

Webinar terugkijken?

Plannen, Budgetteren & Forecasten Vena