Dynamisch plannen met SAP Analytics Cloud - Finext

Nooit meer een achterhaald budget, dankzij dynamisch en geïntegreerd plannen

Op 12 oktober vond ons webinar ‘Nooit meer een achterhaald budget, dankzij dynamisch en geïntegreerd plannen’ plaats. Kijk dit webinar onder aan de pagina terug!

Dynamisch Plannen met SAC

Nooit meer een achterhaald budget, dankzij dynamisch en geïntegreerd plannen

Voorspelbaarheid van resultaten en snel kunnen reageren op marktveranderingen zijn cruciaal om te overleven als bedrijf. Toch blijven veel organisaties in hun planprocessen volharden in de oude methoden; gefragmenteerde losse afdelingsbudgetten die eenmalig worden opgesteld. In deze roerige tijden wordt nog meer duidelijk dat we nieuwe uitdagingen niet met oude methoden kunnen aanpakken. Het hebben van een dynamisch en geïntegreerd plan biedt uitkomst. Maar hoe organiseer je dat nou slim over verschillende afdelingen heen? En hoe realiseer ik daarnaast snel tastbaar resultaat voor mijn organisatie?

Tijdens ons webinar op 12 oktober gingen de experts van Finext in op een aantal van deze vragen. Ze lieten ze je zien hoe je door middel van onze praktische planmodellen snel meters kunt maken. Ook toonden zij de nieuwste technieken waarmee je eenvoudiger tot een integraal en dynamisch plan komt en waarmee je als organisatie sneller kunt reageren in deze hectische tijden en je nooit meer een statisch en achterhaald plan hebt.

Wat leer je in dit webinar?

  • Ten eerste, wat is dynamisch plannen? Hoe gaat dit jouw organisatie helpen met de toenemende onzekerheid om te gaan?
  • Introductie module templates voor verschillende industrieën en domeinen
  • Tot slot, maken we de vertaalslag naar SAC

Voor wie is dit interessant?

Voor gebruikers van, of geïnteresseerden in SAP Analytics Cloud for Planning die graag bruggen willen slaan tussen de verschillende silo’s binnen hun organisatie

  • Managers Reporting en (Group) Controllers
  • Business Controllers
  • FP&A Managers en Professionals

Meer weten?

Wil je meer weten over dynamische plannen met SAP Analytics Cloud? We hebben een reeks met blogs geschreven over de features van SAP Analytics Cloud. Lees hier één van de blogs. Wil je direct meer weten over dynamisch plannen voor jouw organisatie dan kun je ook hier een één-op-één-meeting plannen met deze experts. We staan dan stil bij de specifieke vragen van jouw organisatie en we verkennen met elkaar hoe onze module-templates kunnen worden ingezet in jullie situatie.

Terugkijken?

Je kunt het webinar terugkijken door het onderstaande formulier in te vullen.

Webinar terugkijken?

Plannen, Budgetteren & Forecasten SAP Cloud FinanceSAP Analytics Cloud