Live sessie Sturnis 365 - Performance Line Up Live - Finext
  • Live sessie Sturnis 365 – Performance Management Line Up Online

Donderdag 23 april vond onze live sessie plaats over Sturnis 365 tijdens ons Performance Management Line Up Online evenement.

Live sessie Sturnis 365 – Performance Management Line Up Online

In deze presentatie vertellen we je alles over oplossingen voor Disclosure Management en XBRL, of de “last mile in reporting” in het algemeen, en van de nieuwste oplossing op dit gebied (Sturnis365) in het bijzonder. Dit is geen klassiek implementatieproject, we gaan direct met je rapport aan de slag via “Inversed Design”.

Disclosure Management op een andere manier. Eindgebruikers werken efficiënt samen tijdens het creëren en publiceren van bedrijfsdocumenten met MS Office.

Bij het produceren van jaar- of periodieke rapporten, regelgevingsrapporten, risico- en compliancy-rapporten, duurzaamheidsverslagen en andere bedrijfs-rapportages zet Sturnis365 de klassieke applicatie-implementatie ondersteboven dankzij ‘Inversed Design‘. Importeer het bestaande document en Sturnis365 creëert de applicatie. Geen implementaties meer.

Belangrijke karakteristieken van Sturnis365:
> Bouwt op de MS Office kennis die al aanwezig is in organisaties.
> Ontworpen voor continue verandering en flexibele structuren.
> Ingesteld voor automatische gegevens- en metadata-synchronisatie.

Maak een afspraak!

Heb je na aanleiding van de live sessie vragen of interesse in een korte demo sessie waarin we je Sturnis 365 laten zien? Klik dan hier om een afspraak te maken.

Meer weten over Sturnis365, kijk dan de sessie terug van 23 april!

Vul hieronder het formulier in en krijg direct toegang tot de sessie.

Webinar terugkijken?

Consolidatie & Corporate Reporting Sturnis365