Integrated Business Planning met Board - Bekijk webinar - Finext

Integrated Business Planning met Board

Plannen en forecasten is nooit uitdagender geweest binnen de Process-Industry dan vandaag de dag. Klanten zijn onvoorspelbaar, de druk op promoties om marktaandeel te behouden is groot en de levenscyclus van nieuwe producten lijkt alsmaar korter te worden. Veel Process-Industry bedrijven worstelen met spreadsheet-gedreven-processen om deze dynamieken te beheersen.

Door Ravi Santokhi, mei 2020

Integrated Business Planning

In het webinar Integrated Business Planning met Board laten we je zien hoe Board helpt om deze uitdagingen het hoofd te bieden. Finext en Board geven in deze unieke samenwerking een heldere introductie van de mogelijkheden in de cloud. Hieronder kun je het webinar terugkijken.

Wat is Integrated Business Planning?

Maak je gebruik van Integrated Business Planning (IBP)? Dan verbind je de belangrijkste planningsprocessen binnen jouw organisatie met elkaar. Door dit te combineren binnen het Board platform, krijg je sneller inzicht in het volledige planningsproces en worden planningselementen binnen het bedrijf makkelijk met elkaar gecombineerd.

Met Integrated Business Planning realiseer je een overzicht waarin je naar het volledige planningsproces kijkt. Waar normaal enkel wordt gekeken naar afzonderlijke processen, realiseert Board een volledig geïntegreerd planningsproces waarbij alle elementen als geheel worden bekeken. Door de geïntegreerde benadering van de strategische, operationele en financiële processen worden alle planningselementen als geheel benaderd. Op deze manier helpt Integrated Business Planning met Board je met het versnellen van de besluitvorming!

Board als logische stap naar een best-in-class Finance

In een halfuur lieten we onder andere zien:

Integrated Business Planning Board

  • Wat is Integrated Business Planning?
  • Hoe gebruikt o.a. Coca-Cola Integrated Business Planning in de praktijk?
  • Tot slot, hoe kan je Integrated Business Planning met Board concreet maken?

Meer weten over Board?

Bekijk hier het webinar Planning Beyond Spreadsheets met Board, waarin we de planningstool onder de loep nemen. Houd bovendien onze agenda in de gaten voor meer!

Webinar terugkijken?

Plannen, Budgetteren & Forecasten Board