Integrale Business Planning met SAP IBP - Finext

Integrale Business Planning met SAP IBP

In het webinar “Integrale business planning met SAP IBP” lieten we zien welke stappen nodig zijn voor het aansluiten van operationele plannen als basis voor financiële resultaatprognoses. Ook lieten we zien hoe SAP IBP als platform de afstemming van plannen tussen functies mogelijk maakt. Bekijk hieronder de recording van het webinar.

Inhoud webinar Integrale Business Planning met SAP IBPIntegrale Business Planning met SAP IBP

Bedrijven erkennen steeds meer het belang van SAP IBP. Ze willen daadkrachtig op veranderende omstandigheden te anticiperen. Verschillende afdelingen in je organisatie moeten hun activiteiten continu afstemmen. En bovendien wil Controlling beoordelen of deze plannen onder de streep resulteren in de beoogde omzet en winstgevendheid. SAP Integrated Business Planning is een krachtig middel om de verschillende spelers met elkaar te verbinden.

Daarom lieten we in een half uurtje lieten we zien hoe je bruggen in planprocessen kunt slaan. Vervolgens namen we de kijkers mee in concrete voorbeelden en schetste we het kader waar binnen SAP IBP gebruikt kan worden.

Geïnteresseerd in meer kennisevents?

Ben je ten slotte leergierig, nieuwsgierig, benieuwd of wil je graag met ons kennismaken? Je bent van harte welkom. Sluit aan bij één van onze events. Bekijk hier de agenda.

Webinar terugkijken?

Plannen, Budgetteren & Forecasten SAP Cloud Finance