Grip op groei met Smart Financial Management

Op 19 april gaf Gert-Jan van den Berg het webinar ”Grip op groei met Smart Financial Management”. Kijk hier het webinar terug.

Door Gert-Jan van den Berg, april 2018

Smart Financial Management is een slimme oplossing voor financials die in groeiende ondernemingen grip willen houden op de financiën.

De financiële afdeling verdient goed gereedschap om groei in goede banen te leiden. De tijd dat rapportages met spreadsheets aan elkaar werden geknipt en geplakt is voorbij. Juist voor financials in groeiende ondernemingen hebben we een krachtige en eenvoudige alternatief ontwikkeld. Smart Financial Management is een oplossing die consolidatie en rapportages optimaal ondersteunt. Zo behoort “knippen en plakken” tot het verleden en wordt het tijdperk van foutgevoelige en arbeidsintensieve processen afgesloten. We werken met beproefde technologie van SAP en bieden dit aan in een slimme abonnementsvorm. Door gebruik te maken van Smart Financial Management reduceer je complexiteit, vergroot je kwaliteit & betrouwbaarheid en ben je klaar voor verdere groei.

In ons webinar lieten we je zien hoe je met Smart Financial Management:

  • op een eenvoudige manier kunt consolideren;
  • heldere rapportages kunt maken;
  • stuurinformatie overzichtelijk en toegankelijk maakt.

 

 

 

 

Webinar terugkijken?

Consolidatie & Corporate ReportingPlannen, Budgetteren & Forecasten