Webinar Grip op Groei met Smart Financial Management - Finext

Webinar Grip op groei met Smart Financial Management

Op 8 december organiseerde Gert-Jan van den Berg het webinar Grip op Groei met Smart Financial Management.. Kijk hier het webinar terug.

Door Gert-Jan van den Berg, december 2020

Op 8 december organiseerde Gert-Jan van den Berg het webinar ‘Grip op groei met Smart Financial Management’. Smart Financial Management (SFM) is een slimme oplossing voor financials die in Webinar Grip op Groei met Smart Financial Managementgroeiende ondernemingen grip willen houden op de financiën.

De financiële afdeling verdient goed gereedschap om groei in goede banen te leiden. Het is daarom verleden tijd om nog langer rapportages met spreadsheets aan elkaar te knippen en Rapportages met spreadsheets aan elkaar knippen en plakken is verleden tijd. Daarom hebben we voor financials in groeiende ondernemingen een krachtig en eenvoudig alternatief ontwikkeld, waarmee zij grip houden op hun financiën.

SFM is een oplossing die consolidatie en rapportages optimaal ondersteund. Je hoeft dus minder handmatig werk te verrichten. Knippen en plakken behoort tot de verleden tijd. Het tijdperk van foutgevoelige en arbeidsintensieve processen is dus voorbij. We werken met beproefde technologie van SAP en bieden dit aan in een slimme abonnementsvorm. En dit met hulpmiddelen specifiek afgestemd op jouw uitdaging. En alleen met de beste technologieën uit de markt, zodat jij je als finance professional alleen hoeft te focussen op het verhaal achter de cijfers.

Kortom door gebruik te maken van SFM reduceer je complexiteit, vergroot je kwaliteit & betrouwbaarheid en maak je jouw bedrijf klaar voor verdere groei.

Wat leer je in dit webinar?

  • Hoe je op een eenvoudige manier kunt consolideren;
  • Op welke manier je heldere rapportages kunt maken;
  • Hoe je stuurinformatie overzichtelijk en toegankelijk kunt maken.

Voor wie is het webinar ‘Grip op groei’ interessant?

Dit webinar is interessant voor financials in groeiende ondernemingen, zoals:

  • Financieel directeuren
  • Managers Reporting en (Group) Controllers
  • IT-managers en Financieel Managers

Wil je naar aanleiding van dit webinar meer weten over SFM? Neem dan contact op met Thijs Posthuma of Jeroen Zeeuw.

Webinar terugkijken?

Consolidatie & Corporate ReportingPlannen, Budgetteren & Forecasten SAP Cloud Finance