Dynamisch Dashboarden met Power BI - Webinar PowerBI - Finext

Dynamisch Dashboarden met Power BI

Op 29 november organiseerde Peter van den Bos het webinar ”Dynamisch Dashboarden met Power BI”. Kijk hier het webinar terug.

Door Mischa Wijsman, november 2020

Hoe zorg je er als professional voor dat je data kunt combineren, visualiseren en vervolgens communiceren? In het webinar “Dynamisch Dashboarden met Microsoft Power BI” lieten we zien hoe je met Power BI meer uit je data kunt halen en je processen kunt verrijken met waardevolle analyses.Dynamisch dashboarden met PowerBI

Ben jij als professional ook afhankelijk van Excel om data samen te voegen en te analyseren? Het gebruik van Excel om data uit verschillende entiteiten te ordenen, samen te voegen en te analyseren is vaak een foutgevoelig proces. In de praktijk zien we dat de potentie van deze data daardoor onvoldoende wordt benut. Zo blijven waardevolle inzichten opgesloten in spreadsheets, databases en operationele systemen.

Voor wie is Dynamisch Dashboarden in Power BI interessant?

Voor gebruikers van, of geïnteresseerden in Power BI, zoals:

  • Data Analisten & Architecten
  • IT Managers
  • Corporate Reporting Managers
  • Financial professionals

Wat lieten wij in dit webinar zien?

  • Hoe je Power BI kunt inzetten voor datavisualisatie en -analyse
  • Hoe je meer haalt uit je beschikbare data met behulp van een slimme BI-tool

Wil je het webinar terugkijken?

Vul dan hieronder je gegevens in en het webinar zal automatisch verschijnen. Liever direct kennismaken met één van onze Dynamisch Dashboarden Professionals? Neem dan contact op met één van onze Power BI specialisten.

Webinar terugkijken?

Managementinformatie & Dashboarding Microsoft Power BI