CCH Tagetik Budgeting & Planning: 5 best practises - Finext
  • CCH Tagetik Budgeting & Planning: 5 best practices voor een beter & efficiënter planproces

In het CCH Tagetik Budgeting & Planning webinar kijken we naar welke lessen wij kunnen leren van andere bedrijven op het gebied van planning en control? En hoe ga jij als bedrijf het beste om met deze uitdagingen? En hoe helpt CCH Tagetik daarbij? Aan de hand van vijf principes gingen wij in op deze en meer vragen tijdens het webinar van 19 december.

Door Niels Sterkenburg, december 2020

Inhoud CCH Tagetik Budgeting & Planning webinarCCH Tagetik Budgeting & Planning

Tijdens het planproces lopen veel bedrijven tegen een aantal uitdagingen aan. Hierdoor wordt het efficiënt inrichten van dit proces lastiger wordt dan het zou moeten zijn. In dit webinar liet Niels Sterkenburg allereerst een aantal van deze uitdagingen zien. Vervolgens bracht hij een vijftal door Finext opgestelde best practices in kaart. Deze kunnen als leidraad gebruikt kunnen worden voor een planning- en budgetingproces. Met een demonstratie van CCH Tagetik Budgeting & Planning liet hij tenslotte zien hoe je deze principes in de praktijk kunt brengen met een doeltreffende rolling forecast.

Geïnteresseerd in meer kennis events?

Ben je leergierig, nieuwsgierig, benieuwd of wil je graag met ons kennismaken? Je bent van harte welkom. Sluit aan bij één van onze evenementen, seminars, workshops of activiteiten. Bekijk hier de agenda.

Webinar terugkijken?

Plannen, Budgetteren & Forecasten CCH Tagetik