Betere Bedrijfsvoering in het onderwijs - De toekomst - Finext

Betere Bedrijfsvoering in het Onderwijs – De digitale toekomst

In tijden waarin Onderwijs het maximale van het digitalisering verlangt, is een robuuste en digitale bedrijfsvoering cruciaal voor een optimale ondersteuning van het Onderwijs en de Student. Budgetten die voor 2020 gemaakt zijn, kloppen die nog en moeten we bijsturen? En hoe kunnen deze budgetten omgezet worden in Projecten, Inkopen en Facturen om de veranderende vraag zo goed mogelijk te blijven ondersteunen?

Door Jeroen van Deursen, oktober 2020

Betere Bedrijfsvoering in het Onderwijs – De digitale toekomst

Oracle Gold PartnerIn dit webinar deelt Peter Wemmenhove, 20+ jaar ervaring in financiële dienstverlening en IT op het gebied van leiding en advies bij o.a. NHL Stenden en Erasmus Universiteit, zijn visie over de optimale bedrijfsvoering en samenwerking tussen verschillende afdelingen. Hierbij komen verschillende keuzerichtingen, gevolgen en tips uit de praktijk naar voren. Denk bijvoorbeeld aan integrale bedrijfsvoering of best of breed, Van Oude naar Nieuwe systemen, Data verzamelen of Pro-actief analyseren.

Na Peter Wemmenhove nam Dennis Reniers, Mobile Challenge Expert bij Oracle, je mee de tool in. Hierbij liet hij voornamelijk zien hoe gebruiksvriendelijk en makkelijk Oracle is voor onderwijsinstellingen. Doormiddel van een quiz werden de deelnemers heel gemakkelijk door de tool geleidt, waardoor er goed beeld ontstond van hoe Oracle gebruikt kan worden. Omdat het een interactieve sessie was konden de best presterende deelnemers prijzen winnen. De gelukkigen kregen tot slot na afloop hun prijs persoonlijk overhandigd.

Voor wie is dit interessant?

De sessie is specifiek bedoeld voor financiële en IT professionals in het onderwijs, zoals:

  • Financieel Directeuren, Finance Managers
  • Managers Bedrijfsvoering, Managers Control, (business/concern) Controllers
  • IT Directeuren, IT Managers, Enterprise Architecten en Functioneel Managers
  • Business Analisten

Webinar terugkijken?

Non-profit & Educatie Oracle EPM