Webinar Marketing and Sales beyond Spreadsheets - Finext

Webinar Marketing and Sales beyond Spreadsheets

Op dinsdag 27 juni nam Bas Jansen van Finext zijn kijkers mee in het webinar sales and marketing beyond spreadsheets aan de hand van IBM Planning Analytics. Hij liet zien hoe je met dezelfde effort, meer en kwalitatief betere informatie kunt vergaren en analyseren. De oplossing kan worden ingericht voor iedere behoefte en elk organisatieonderdeel.

Door Bas Jansen, juni 2017

In dit webinar kwam het real-time verbinden en verwerken van data aan bod. Daarnaast werd er ingezoomd op het verhaal achter de cijfers door middel van narratieve reporting functionaliteiten. De echte toegevoegde waarde van deze gegevens komt pas naar boven als je de informatie deelt. IBM Planning Analytics maakt dit mogelijk doordat het ophalen van feedback bij de verkoopspecialisten uit de organisatie zeer eenvoudig is. Daarbij kunnen deze salespersonen, die vaak verspreid zitten door heel Europa, makkelijk met elkaar verbonden worden.

Webinar terugkijken?

Heb je ons webinar gemist? Bekijk dan hier de volledige opname. Vind je het leuk om op de hoogte gehouden te worden van onze webinars, events en congressen? Volg ons op LinkedIn of houd onze agenda in de gaten!

Plannen, Budgetteren & Forecasten IBM Planning Analytics