Webinar IFRS 15: Gratis bestaat niet meer - Finext

Webinar IFRS 15: Gratis bestaat niet meer

Op 8 juni hielden Eric Tip en Jeroen van den Broek het webinar over IFRS 15. Tijdens het webinar lieten we zien waarom dit onderwerp voor jou van belang kan zijn, wat een mogelijke aanpak is en hoe je de omzet moet verantwoorden volgens het 5 stappenplan.

Door Jeroen van den Broek, juni 2017

IFRS 15: Gratis bestaat niet meer!

In dit webinar stonden de volgende vragen centraal:
1. Wie raakt het (binnen jouw organisatie)?
2. Hoe werkt het 5 stappenplan voor IFRS 15?
3. Wat heb je er voor nodig?

Om deze vragen te beantwoorden hebben we ervaringen opgedaan met het gebruik van het 5 stappenplan. We presenteerden de meest voorkomende uitdagingen. We gaven inzicht in methodieken om omzet én kosten uit klantcontracten volgens IFRS 15 te verantwoorden. Tot slot demonstreerden we een eenvoudig en praktisch rekenvoorbeeld om de impact te visualiseren.

Webinar terugkijken?

Heb je ons webinar gemist? Bekijk dan hier de volledige opname. Vind je het leuk om op de hoogte gehouden te worden van onze webinars, events en congressen? Volg ons op LinkedIn of houd onze agenda in de gaten!

Afspraak maken voor meer informatie over IFRS 15

Wil je meer weten over de impact van IFRS 15? Of wil je in een persoonlijk gesprek een verder praten over het 5 stappenplan voor IFRS 15? Neem dan contact op met Stefan Reijgersberg of ga naar IFRS 15 The Next Step

 

Kennisevenementen

Regelmatig organiseren we kennisevenementen, webinars en ronde tafels over IFRS en toolsets. Kijk hieronder voor korte verslagen, webinars of de agenda van deze evenementen:
De puntjes op de i van IFRS15
IFRS15 The next step – webinar
Manage IFRS16 met Anaplan – webinar
IFRS16 – Off balance assets bestaan straks niet meer – webinar
IFRS16 met CCH Tagetik – webinar 

Consolidatie & Corporate Reporting Telecom, Media & Technologie