Webinar GRC verdeeld over je organisatie of geïntegreerd en overzichtelijk? - Finext

Webinar GRC verdeeld over je organisatie of geïntegreerd en overzichtelijk?

Lacko Daraszdi en Ger van Nijkerken van Avedos namen je op 13 juni mee in de wereld van risk & compliance. Tijdens het webinar werden o.a. de functionaliteiten van de softwareoplossing Risk2Value besproken en hoe een werkdag van een risk officer eruit ziet.

Een van de hoofddoelstellingen van het softwareplatform Risk2Value is het samenvoegen van individuele GRC-processen. Zo kun je in een enkel beheerssysteem waarde waarborgen in het licht van risico’s. Hierdoor worden de informatie-silo’s die onnodig werk kosten en complexiteit veroorzaken geëlimineerd. Risk2value is echter niet alleen een documentatie of compliance check tool. Het is een actief beheersysteem dat iteratieve ontwikkelings- en verbetercycli ondersteunt. Zo kun je operational excelence en blijvende prestaties in tijden van onzekerheid mogelijk maken.

Webinar terugkijken?

Heb je ons webinar gemist? Bekijk dan hier de volledige opname. Vind je het leuk om op de hoogte gehouden te worden van onze webinars, events en congressen? Volg ons op LinkedIn of houd onze agenda in de gaten!

Governance, Risk & Compliance