Vena Solutions benoemt Finext tot Distinguished Partner - Finext
  • Vena Solutions benoemt Finext tot Distinguished Partner

Als eerste partner binnen Nederland heeft Finext de status van Distinguished Partner behaald bij Vena Solutions. Deze stap past bij de jarenlange goede samenwerking tussen de twee bedrijven.

Finext was in 2016 al de eerste partner van Vena Solutions in Nederland. Deze nieuwe officiële status is een erkenning voor de expertise en ervaring van de Vena consultants van Finext.

Door Benno van Ingen, april 2022

Finext Vena Distinguished PartnerHoogste niveau partnerstatus

Vena onderscheidt drie niveaus van partnerbedrijven, oplopend in niveau:

  1. Official Partner
  2. Advanced Partner
  3. Distinguished Partner

Vena omschrijft Distinguished Partners als “Simply the best”. Dat is een mooi predicaat, en laat zich vertalen in de onderstaande voordelen voor onze klanten.

Kwaliteit en zekerheid

Deze partnerstatus geeft de zekerheid dat implementaties verlopen volgens de hoogste normen en best practices van Vena Solutions. Immers, Vena zelf is gebaat bij tevreden klanten en dit lukt alleen wanneer de implementatie succesvol gebeurt. Daarom wordt het label toegekend aan partners die ruime ervaring hebben bij verschillende klanten en daar aantoonbaar succesvolle resultaten hebben behaald.

Diepgaande expertise en certificering

Ook kan Finext als Distinguished partner gebruik maken van structurele business reviews door Vena, en is er toegang tot veel meer inhoudelijke informatie via het online portal. Dit zorgt ervoor dat alle consultants continu op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en deze ook kunnen inzetten bij klanten. De diepgaande expertise en certificering van consultants is één van de voorwaarden om Distinguished Partner te kunnen worden.

Dedicated subject matter expertise

En ten slotte heeft Finext door deze status direct toegang tot subject matter experts binnen Vena. Vena heeft het zelf over “a dedicated and integrated part of the Vena team”. Als klant is het een fijne gedachte dat er altijd goede en snelle ondersteuning beschikbaar is vanuit de softwareleverancier zelf. Deze goede samenwerking heeft er al voor gezorgd dat voorgestelde verbeteringen vanuit Finext klanten en consultants zijn meegenomen in nieuwe releases.

Als Finext zijn we trots op deze formele erkenning. Voor ons Vena team is dit een mooie bekroning na een hoop succesvolle implementaties en tevreden klanten. Deze partnerstatus laat zien dat we volgens Vena bezig zijn met de juiste dingen en gaat ervoor zorgen dat we onze klanten nog beter kunnen ondersteunen bij het verbeteren van hun (financiële) planprocessen.
– Rogier Louter

 

Wat is de toegevoegde waarde voor jouw organisatie?

Lees de ervaringen van andere bedrijven op onze Vena pagina. En ontdek meer over de mogelijkheden door webinars terug te kijken of een afspraak in te plannen met één van onze experts.

Enthousiast geworden om zelf aan de slag te gaan met een toonaangevende EPM-oplossing omringt door gedreven collega’s? Kom dan gerust een kop koffie drinken of kijk op onze vacaturepagina.

Enterprise Performance ManagementManagementinformatie & DashboardingPlannen, Budgetteren & Forecasten Vena