Value-based Projectmanagement - Finext
  • Value-based Projectmanagement

Wanneer het spannend wordt, zal er binnen complexe projecten traditioneel worden teruggegrepen naar de drie-eenheid: tijd, geld en kwaliteit. Het vasthouden aan deze (schijn)zekerheden kan ervoor zorgen dat het project uit de bocht vliegt. Value-based projectmanagement biedt handvatten om een project wél tot een succesvol einde te brengen.

Wat is het?

Value-based Projectmanagement (VPM) is een wetenschappelijk bewezen aanpak, die het projectteam middels interventies leert omgaan met onzekerheid, vaagheid en onvoorspelbaarheid.

Waarom Value-Based?

Wij geloven dat het succes van een project zit in de mensen, in jou, in het bedrijf. Door de interventies van de VPM aanpak toe te passen maken wij het potentieel los dat al in de organisatie zit. Wij zijn ervan overtuigd dat deze aanpak leidt tot meer succes, meer tevreden klanten en betrokken medewerkers.

Training en Masterclass

Is VPM nieuw voor jouw team? Vergroot de kennis snel met de basistraining. Voor gevorderden is er de masterclass.

Workshops

Direct VPM ervaring opdoen met jouw team? Neem contact op met Frank Boudestijn voor het inplannen van een passende workshop.

“Value-based Projectmanagement is een wetenschappelijk aangetoonde aanpak die verandering als uitgangspunt neemt, en accepteert dat niet alles te voorspellen is.”