Training Vena Basics - Eéndaagse training - Meld je aan! - Finext

Training Vena – Basics

Tijdens deze ééndaagse training Vena Basics maak je kennis met de mogelijkheden van Vena en kom je erachter wat Vena voor jou kan betekenen.

Je krijgt een overzicht van de functionaliteiten van Vena, wordt opgeleid om je eigen rapporten te maken en de workflow aan te passen. Zelf ga je hands-on aan de slag met Vena. We zullen onder andere aan de slag gaan met de adhoc rapportage mogelijkheid, het handig dynamisch maken van templates en best practices omtrent rapportage en workflow.

Wat leer je tijdens de training Vena Basics?

Programma

Inleiding Vena Solutions

Tijdens de inleiding worden de eigenschappen en mogelijkheden van Vena Solutions besproken. Zo weet je hoe de tool bedoeld is. Waarvoor je het kunt inzetten en hoe het zich verhoudt tot andere oplossingen binnen een organisatie.

Training Vena Basics

Tijdens deze training gaan we in op de volgende zaken:

> Wat is Vena en waarvoor kun je het inzetten?
> Hands-on rapporten bouwen
> Hands-on dynamische rapporten bouwen
> Uitleg workflow en de mogelijkheden van de workflow

Naast de training krijg je alle cursusmaterialen (o.a. presentaties, oefenbestanden) zodat je na de training zelfstandig verder kunt leren. Je ontvangt een certificaat van deelname en tijdens de dag is er een lunch inbegrepen. 

Voor wie is dit interessant?

Voor gebruikers van, of geïnteresseerden in de oplossing Vena, zoals:
– financial controllers
– business controllers
– analisten

PE punten

Door deelname kom je in aanmerking voor 4 PE-punten.

Inschrijven of inhouse

De training Vena Basics wordt regelmatig door ons georganiseerd. Kijk op onze agenda voor de komende editie. De investering bedraagt € 349,- excl. BTW per deelnemer. Het is ook mogelijk om samen met een aantal collega’s een inhouse training te organiseren. Informeer naar de mogelijkheden.

Training vena basics