Training Vena Advanced - Eéndaagse training - Meld je aan! - Finext

Training Vena – Advanced

Heb jij al basiskennis van Vena? En ben je klaar om je kennis naar het volgende niveau te helpen? Dan gaat deze eendaagse training je zeker verder helpen. Tijdens deze ééndaagse training Vena Advanced voor gevorderden, krijg je een verdiepingsslag in Vena. Deze training is een waardevolle aanvulling op onze basics training.

Wat leer je tijdens de training Vena Advanced?

Je gaat zelf aan de slag met Vena middels een trainingsomgeving, met name op het gebied van rapportages zoals het automatisch opslaan van data in een template (template automation), het verbeteren van de performance van rapporten en het dynamisch maken hiervan. Daarnaast geven we uitleg over het importeren en exporteren van data. Het laatste onderdeel bevat het kunnen lezen van scripting oftewel real-time calculaties.

Tijdens deze training gaan we in op de volgende zaken:

> Recente ontwikkelingen binnen Vena
> Maken van geavanceerde rapportages
> Maken van geavanceerde workflow
> Best practices over de rapportages en de workflow
> Importeren en exporteren van data (ETL)
> Uitleg scripting

Voor wie is dit interessant?

Voor gebruikers van, of geïnteresseerden in de oplossing Vena, zoals:
– financial controllers
– business controllers
– analisten

Benodigde voorkennis

Vereisten voor de training Vena Advanced zijn dat je Vena redelijk kent en zelf al aan de slag bent geweest met het maken van (simpele) rapportages. Heb je geen ervaring met Vena, dan kun je de Vena Basics training volgen.

PE punten

Door deelname kom je in aanmerking voor 4 PE-punten.

Inschrijven of inhouse

Deze training wordt regelmatig door ons georganiseerd. Kijk op onze agenda voor de komende editie. De investering bedraagt € 349,- excl. BTW per deelnemer. Het is ook mogelijk om samen met een aantal collega’s een inhouse training te organiseren. Informeer naar de mogelijkheden.

training vena advanced