Training SAP BPC The Basics - Eéndaagse workshop - Finext

Training SAP BPC – The Basics

SAP BPC is dé consolidatie tool van SAP. Er zijn zeer veel mogelijkheden binnen BPC, maar wie helpt jou op weg met de basics? Om te zorgen dat je binnen je huidige werkveld de juiste kennis hebt van SAP BPC helpen we je binnen één dag om de basis van BPC te begrijpen. Door de training SAP BPC the basics, krijg je inzicht in wat je allemaal met BPC kunt, en hoe BPC je in je taken als financial of analist ondersteunt.

In een kleine groep ga je in deze ééndaagse workshop, onder begeleiding van een ervaren trainer van Finext, hands-on aan de slag met de basics van SAP BPC. We nemen je mee in het standaard BPC Reporting proces en laten zien hoe dit het beste kan worden vormgegeven in BPC. Daarnaast helpen we je om op een eenvoudige manier snelle rapportages te maken.

Wat leer je tijdens de training SAP BPC The Basics?

Tijdens deze training gaan we in op onder andere de volgende zaken:

  • Wat is SAP BPC en waarvoor kun je het inzetten?
  • Hoe werkt het standaard Reporting Proces binnen BPC?
  • Hoe analyseer ik wat het Consolidatie Proces doet?
  • Hoe werkt Intercompany Matching binnen BPC?
  • Tijdens de training is er voldoende ruimte voor vragen over je eigen applicatie
  • Hands-on rapporten bouwen

Voor wie is dit interessant?

De training SAP BPC The Basics is bedoeld voor controllers en analisten met geen of weinig ervaring met SAP BPC, die graag willen weten wat je met BPC kunt, en hoe je zelf makkelijk rapportages in BPC kunt maken.

PE punten

Door deelname kom je in aanmerking voor 4 PE-punten.

Inschrijven of inhouse

De training SAP BPC The Basics wordt regelmatig door ons georganiseerd. Kijk op onze agenda voor de komende editie. De investering bedraagt € 349,- excl. BTW per deelnemer. Het is ook mogelijk om samen met een aantal collega’s een inhouse training te organiseren. Informeer naar de mogelijkheden.

SAP BPC the basics