Training SAP BPC Advanced - Aanmelden - Finext

Training SAP BPC – Advanced Reporting

SAP BPC is dé consolidatie tool van SAP. Er zijn zeer veel mogelijkheden binnen BPC, maar wie helpt jou op weg als je meer wilt weten dan alleen de basis? Hoewel BPC over veel mooie functies beschikt, zien we regelmatig dat maar een deel van deze functies gebruikt wordt. Dat is zonde. Daarom hebben wij een training ontwikkeld waarbij je snel dieper BPC induikt en je de juiste handvatten krijgt om BPC efficiënter te gebruiken: de training SAP BPC Advanced Reporting.

In een kleine groep ga je tijdens deze ééndaagse hands-on training SAP BPC Advanced Reporting aan de slag met het opzetten van geavanceerde rapporten met de EPM Report Builder. De training is onder begeleiding van een ervaren trainer van Finext. Met de EPM Report Builder kun je beschikbare data gebruiken als krachtige motor voor snellere en accuratere rapportage-processen. Gedurende de dag is er ruimte voor het inbrengen van eigen complexe rapportage requirements.

Wat leer je tijdens de training SAP BPC Advanced Reporting?

Aan het einde van deze dag beheers je de volgende vaardigheden:

  • Weergeven van diverse relaties in het datamodel
  • Complexe selecties maken voor rapportage assen
  • Overzichtelijk weergeven van data
  • Specifieke analyse van geconsolideerde cijfers
  • Excel flexibiliteit op diverse manieren in een gestructureerd rapport verwerken
  • De toepassingen van de EPM-Formatting sheet
  • Werken met EPM formules

Voor wie is dit interessant?

Deze training SAP BPC Advanced Reporting is bedoeld voor controllers en analisten die SAP BPC gebruiken en de basis goed beheersen. Als je sneller betere en uitgebreidere rapportages wilt maken is deze training wat voor jou!

PE punten

Door deelname kom je in aanmerking voor 4 PE-punten.

Inschrijven of inhouse

De training SAP BPC Advanced Reporting wordt regelmatig door ons georganiseerd. Kijk op onze agenda voor de komende editie. De investering bedraagt € 349,- excl. BTW per deelnemer. Het is ook mogelijk om samen met een aantal collega’s een inhouse training te organiseren. Informeer naar de mogelijkheden.

Training SAP BPC Advanced