Training Power BI The Basics - Door de Specialisten van Finext

Training Power BI – The Basics

Tijdens deze ééndaagse training Power BI The Basics maak je kennis met de mogelijkheden van Microsoft Power BI. We zullen de theorie afwisselen met praktijk door vlot aan de slag te gaan met het bouwen van dashboards. Zo krijg je als gebruiker een goed beeld bij de functionaliteiten en het gebruikersgemak van de oplossing. De trainers zijn zonder uitzondering allemaal professionals met uitgebreide praktijkervaring. Zij borgen de toepasbaarheid van alles dat je leert en voorzien je van echte tips uit de praktijk. Na deze training heb je een goed overzicht van de functionaliteiten van Power BI en ben je in staat om waardevolle dashboards voor de organisatie te maken en te delen.

Wat leer je tijdens de training Power BI The Basics?

Programma

Inleiding Power BI

Tijdens de inleiding worden de eigenschappen en mogelijkheden van Microsoft Power Bi besproken. Zo weet je hoe de tool bedoeld is. Waarvoor je het kunt inzetten en hoe het zich verhoudt tot andere oplossingen binnen een organisatie.

Training

Je gaat vlot zelf aan de slag om dashboards in Power BI te bouwen. Na een korte uitleg volgt steeds een praktisch deel waarin je theorie gelijk gaat toepassen. Dat motiveert en zorgt dat de opgedane kennis goed wordt opgenomen.

Naast de training krijg je alle cursusmaterialen (o.a. presentaties, oefenbestanden, voorbeeld-dashboards) zodat je na de training zelfstandig verder kunt leren. Je ontvangt een certificaat van deelname en tijdens de dag is er een lunch inbegrepen. 

Voor wie is dit interessant?

Voor gebruikers van, of geïnteresseerden van oplossing Power BI, zoals:
– Data analisten
– Business- en Financial Controllers
– IT-managers en Finance Managers

Benodigde voorkennis

Er is geen specifieke voorkennis benodigd voor deze basis training

Inschrijven of inhouse

Deze training wordt regelmatig door ons georganiseerd. Kijk op onze agenda voor de komende editie. De investering bedraagt € 349,- excl. BTW per deelnemer.
Het is ook mogelijk om samen met een aantal collega’s een inhouse training te organiseren. Informeer naar de mogelijkheden.

PE punten

Bij deelname kom je in aanmerking voor 4 PE-punten.

Power BI the basics