Training Anaplan Advanced Calculations - Aanmeden - Finext

Training Anaplan – Advanced Calculations

Anaplan combineert plannings- en modelleringsmogelijkheden, voorspellende analyses en samenwerking in de cloud tot één eenvoudige interface voor gebruikers. Tijdens de training Anaplan Advanced Calculations leer je alles over de calculatiemogelijkheden.

Het Anaplan-platform geeft gebruikers controle over eigen planningsprocessen en de flexibiliteit om die in te richten naar de veranderende behoeften van de organisatie.

Wat leer je tijdens de training Anaplan Advanced Calculations?

In de training Anaplan Advanced Calculations gaan we in op de calculatiemogelijkheden van Anaplan, waarmee jij als eindgebruiker controle kunt hebben over de berekeningen en analyses die gedaan worden in het model.

Onderwerpen

In de training leer je over de onderstaande onderwerpen:

 1. Complexere formules:
  • Moving Average 1.0 – Basics
  • Moving Average 2.0 – Performance (R²)
  • Lineaire regressie – Matrix berekening
  • Allocatie logica
  • Exponential smoothing
 2. Visualisatie van calculaties

Voor wie is dit interessant?

Wanneer je op zoek bent naar uitgebreide (statistische) berekeningen in Anaplan al enige ervaring hebt met Anaplan, is deze training interessant voor jou.

Inschrijven of inhouse

De training Anaplan Advanced Calculations wordt regelmatig door Finext georganiseerd. Kijk op onze agenda voor de komende editie. De investering bedraagt € 349,- excl. BTW per deelnemer. Het is ook mogelijk om samen met een aantal collega’s een inhouse training te organiseren. Informeer naar de mogelijkheden.

Training Anaplan Advanced