CCH Tagetik Training: Hands-on - Door de Specialisten van Finext

Training CCH Tagetik – Hands-on

Binnen veel organisaties verandert de samenstelling van de afdeling finance constant. Bij dergelijke veranderingen is het van belang dat de nieuwe teamgenoten snel uit de voeten kunnen met CCH Tagetik. Om ervoor te zorgen dat de juiste kennis en vaardigheden altijd binnen handbereik zijn hebben we een CCH Tagetik training opgezet.

In een kleine groep ga je in deze 1-daagse workshop, onder begeleiding van een ervaren trainer van Finext, hands-on aan de slag met de basics van CCH Tagetik. Tijdens de training gaan we onder andere in op het maken van rapportages en de verschillende dimensies die de oplossing biedt.

Wat leer je over CCH Tagetik?

Tijdens deze training gaan we in op de volgende zaken:

  • Wat is CCH Tagetik en waarvoor kun je het inzetten?
  • Welke dimensies zijn er in CCH Tagetik
  • Wat zijn de best practices van verschillende applicatiestructuren?
  • Tijdens de training is er voldoende ruimte voor vragen over de eigen applicatie
  • Hands-on rapporten bouwen

Voor wie is dit interessant?

Deze training is bedoeld voor controllers en analisten met geen tot weinig ervaring in CCH Tagetik, die graag zelf beter in staat willen zijn om rapportages te maken.

PE punten

Door deelname kom je in aanmerking voor 4 PE-punten.

Inschrijven of inhouse

Deze training wordt regelmatig door ons georganiseerd. Kijk op onze agenda voor de komende editie. De investering bedraagt € 349,- excl. BTW per deelnemer. Het is ook mogelijk om samen met een aantal collega’s een inhouse training te organiseren. Informeer naar de mogelijkheden.

CCH Tagetik training