The Future of Data & Analytics - Finext | Muntgebouw Utrecht

The Future of Data & Analytics 2019

12 maart 2019 vond de eerste editie van The Future of Data & Analytics plaats in het Muntgebouw Utrecht, waarin het belang van data vandaag de dag centraal stond.

Door Paul Damen, maart 2019

12 maart 2019 | Muntgebouw Utrecht

Data & Analytics

12 maart 2019 vond de eerste editie van The Future of Data & Analytics plaats in het Muntgebouw Utrecht. Paul Damen trapte het event af met zijn introductie over het belang van data. Vervolgens nam Tijs Rokers, Analytical Storyteller, ons mee in de toegevoegde waarde van data-analyse in het voetbal. Hij liet ons zien waar de menselijke waarneming ons op het verkeerde been zet en hoe je dit in het voetbal kunt gebruiken. Het stokje werd overgenomen door Frans Feldberg, Professor Data Driven Business Innovation aan de VU. Frans is dé specialist op het gebied van Data-Driven Innovation. Tijdens The Future liet hij zien waarom de voorlopers op dit gebied vandaag de dag zo succesvol zijn.

Bekijk hier de video

Onze gasten konden na een korte pauze ook een aantal verdiepingssessies bijwonen. Olaf Janssen, Finance Information Manager van ASML, en Jonathan Aardema, Finexter on behalf of ISS Facility Services, namen de eerste twee sessierondes voor hun rekening. De tweede ronde werd ingevuld door Ivan Evstatiev, Coca Cola – Europe, en Enrico Douwens, Rotterdam World Gateway.

Uiteraard werd de dag afgesloten met een hapje en een drankje en ruimte om te netwerken.

Ook was er de mogelijkheid om kennis te maken met de verschillende Data & Analytics oplossingen op onze marketplace.

Bekijk hier onze agenda voor meer evenementen.

Documenten bekijken?

Managementinformatie & DashboardingPlannen, Budgetteren & Forecasten