Workiva Software - Moderne vorm van Reporting - Finext

Workiva

Connected Reporting met Workiva

Eenvoudig verschillende data elementen verbinden en inzien wanneer je wilt. Workiva is een Reporting en Compliance Cloud platform voor de finance professional die graag meer tijd wil overhouden voor data, analyse en de toekomst.
Workiva financial transformation hero

Moderne vorm van Reporting

Workiva maakt het mogelijk om processen, data en mensen makkelijk met elkaar te verbinden. Door deze moderne vorm van reporting kunnen veel processen worden geautomatiseerd. Hierdoor houd je als finance professional tijd over om naar de toekomst te kijken.
Workiva - Modern reporting
Workiva - sneller verbinden van processen

Eenvoudig verbinden van data, mensen en processen

Workiva maakt het mogelijk om gegevens direct vanaf de bron met elkaar te verbinden. De nauwkeurigheid van de data neemt toe, waardoor het vertrouwen groeit. Zo weet je zeker dat het verhaal bij de data klopt.

Connected Reporting Platform

Met het connected reporting platform centraliseer en automatiseer je gegevens uit meerdere systemen. Je kunt eenvoudig rapporten en presentaties maken en deze toevoegen aan het Cloud platform. Daarnaast kun je dankzij de verbinding tussen mensen en afdelingen gelijktijdig aan projecten werken vanuit verschillende locaties.
Workiva financial transformation hero

Oplossingen van Workiva

De oplossingen van Workiva zijn gericht op de aspecten 'Connect', 'Automate' en 'Transform'.

Connect

Verbind mensen, data en processen

Modern reporting bespaart finance professionals veel tijd. Door gegevens direct uit de bron met elkaar te verbinden, wordt veel handmatig werk bespaard. Workiva verzamelt zowel gestructureerde als ongestructureerde gegevens. Deze datastromen worden automatisch geanalyseerd en met grote nauwkeurigheid in verschillende rapporten gezet.

Workiva Connect

Automate

Elimineer risico's met herhaalbare en betrouwbare processen

Met Workiva kun gegevens moeiteloos bij elkaar samen laten komen. Door gegevens vanaf de bron met elkaar te verbinden, komen flows zonder moeite bij elkaar. De gegevens blijven 100% volledig controleerbaar.

Workiva automate

Transform

Betere beslissingen op basis van data

Synchroniseer eenvoudig gegevens uit de Cloud en Excel-spreadsheets. Gegevens worden automatisch ververst waardoor je meer tijd over houd voor diepgaande analyses. Op deze manier creëer je één gegevensbron die voortdurend is verbonden met al je rapportages en analyses. Het gevolg is dat snellere en betere beslissingen kunt nemen.

Workiva-transform

De voordelen van Workiva

De Cloud oplossingen van Workiva zijn on-demand beschikbaar. De oplossingen zijn zo ontworpen dat ze aansluiten bij huidige en toekomstige processen binnen en buiten je organisatie. Kortom: flexibel, intuïtief en schaalbaar.

Veiligste Cloud Platform

Workiva beschermt gevoelige financiële en operationele informatie voor meer dan 3500 organisaties.

Intern audit management

Beheer complexe audit veldwerk en workpapers met ongeëvenaard gemak.

Enterprise risk management

Beheer eenvoudig het volledige ERP proces vanaf één locatie.

Beheer van beleid en procedures

Met Workiva zet je eenvoudig een efficiënt beleids- en procedureproces op.

Finext

Eenvoud werk écht.

Bij Finext zijn we ervan overtuigd dat eenvoud werkt. Eenvoud helpt ons om de bedrijfsprestaties te versnellen, te verbeteren en de wendbaarheid van ons bedrijf te vergroten. Door de complexiteit te verminderen helpen we financiële professionals terug te gaan naar de essentie en helpen we hen hun financiële efficiëntie te verbeteren.

Finext logo2

Workiva