Vena - Een Verfrissende Kijk op Spreadsheets - Finext

Vena

Vena is het performance management platform dat Excel omarmt en niet vervangt.

Een verfrissende blik op Spreadsheets

Veel bedrijven vinden budgetteren, plannen en 'forecasten' uitdagende processen. Er zijn talloze Excel-templates en bestandsversies waar finance specialisten rekening mee moeten houden. Hierdoor kan er onzekerheid ontstaan over de over datakwaliteit en data integriteit.

Veel finance teams besteden veel tijd aan het handmatig kopiëren, plakken en corrigeren van cijfers in bestaande spreadsheets. Op deze manier gaat er veel waardevolle tijd verloren. De nadruk ligt immers te vaak op het produceren en te weinig op het analyseren van de gegevens.

Waarom Vena?

Vena's interface koppelt de beste onderdelen van Excel aan de kracht van een volledige financiële planningsoplossing, zodat je eenvoudig workflows kunt stroomlijnen zonder je processen te verstoren.

Door de flexibiliteit van spreadsheets te combineren met Vena’s centrale database, geavanceerde workflows en business rules ontstaat een oplossing die ervoor zorgt dat stuurinformatie veilig, toegankelijk en up-to-date is. Door de gebruiksvriendelijkheid en enorme flexibiliteit wordt Vena snel omarmd door gebruikers.

Ontdek de Vena Oplossingen

Vena Solutions heeft een verfrissende blik op Enterprise Performance Management (EPM). Waar veel traditionele spelers in de markt zich richten op het uitbannen van Excel, gelooft Vena dat spreadsheets juist een heel krachtig middel zijn om gebruikers uit diverse hoeken van een organisatie met elkaar te laten samenwerken.

Bekijk hieronder de gebieden waar Vena jouw organisatie kan versterken.

Budgeting, Planning & Forecasting

Management Reporting

Financial Close Management

Sales & Operational Planning

Regulatory Reporting

Analytics & What- if Modeling

Wist je dat 84% van de bedrijven die een FP&A-oplossing implementeren uiteindelijk terugvallen op Excel?

Vena maakt het werken in Excel makkelijker. Ervaar zowel de vrijheid van Excel als de structuur van de Cloud. 

Finext en Vena

De mensen achter Vena zijn al jaren goede bekenden in de performance management markt. Finext heeft Vena als relatief nieuwe leverancier opgenomen in haar portfolio van Performance Management oplossingen.

De unieke positionering in relatie tot Excel maakt Vena een interessante optie voor veel van onze klanten die hun spreadsheets willen vervangen door een meer robuuste en veilige oplossing.

Finext Logo

Een greep uit onze klanten


Beeld en GeluidbolBoskalisCaiwayKobelcoMenebaVoedselbankenZeeman