Vena - Een Verfrissende Kijk op Spreadsheets - Finext

Vena

Enterprise Performance Management met een verfrissende kijk op spreadsheets en Excel

Vena omarmt Excel Met Excel als krachtig middel stelt Vena organisaties in staat om gebruikers eenvoudig met elkaar te verbinden.

Een verfrissende blik op Spreadsheets

Veel bedrijven vinden budgetteren, plannen en 'forecasten' uitdagende processen. Er zijn talloze databronnen, Excel-templates en bestandsversies waar finance specialisten rekening mee moeten houden. Hierdoor kan er onzekerheid ontstaan over de over datakwaliteit en data integriteit.

Veel finance teams besteden veel tijd aan het handmatig kopiëren, plakken en corrigeren van cijfers in bestaande spreadsheets. Op deze manier gaat er veel waardevolle tijd verloren. De nadruk ligt immers te vaak op het produceren en te weinig op het analyseren van de gegevens.

Waarom Vena?

Vena's interface koppelt volledige functionaliteit van Excel aan de kracht van een moderne financiële planningsoplossing, zodat je eenvoudig workflows kunt stroomlijnen zonder je processen te verstoren.

Door de flexibiliteit van spreadsheets te combineren met Vena’s centrale database, geavanceerde workflows en business rules ontstaat een oplossing die ervoor zorgt dat stuurinformatie veilig, toegankelijk en up-to-date is. De gebruiksvriendelijke en flexibele interface van Vena zorgt ervoor dat gebruikers het gebruik van Vena snel eigen kunnen maken.

Toepassingen van Vena

Vena Solutions heeft een verfrissende blik op Enterprise Performance Management (EPM). Waar veel traditionele spelers in de markt zich richten op het uitbannen van Excel, gelooft Vena dat spreadsheets juist een heel krachtig middel zijn om gebruikers uit diverse hoeken van een organisatie met elkaar te laten samenwerken.

Vena software omarmt Excel en kan worden ingezet voor de volgende toepassingen:

  • Budgeting, Planning & Forecasting
  • Projectplanning & Control
  • Integrated Business Planning
  • Financial Close Management
  • Management Reporting
  • Scenario Planning
  • Regulatory Reporting

Wist je dat 84% van de bedrijven die een FP&A-oplossing implementeren uiteindelijk terugvallen op Excel?

Vena maakt het werken in Excel makkelijker. Ervaar zowel de vrijheid van Excel als de structuur van de Cloud. 

of bekijk het meest recente Vena nieuws

Succesverhalen

Bol.com

Met de implementatie van Vena kan Bol.com altijd snel inspelen op de veranderende markt. Zo kunnen ze dankzij Vena eenvoudig zelf winkels toevoegen of landen opsplitsen. 

Delta Fiber

Betere integratie van financiële processen dankzij projectadministratie en control van Vena. 

Meneba

Meer structuur in budgetterings- en consolidatieprocessen door overstap naar Vena Solutions. 

Boskalis

Snellere en minder foutgevoelige projectrapportages in Excel.  

Finext en Vena

De mensen achter Vena zijn al jaren goede bekenden in de performance management markt. Finext heeft Vena als relatief nieuwe leverancier opgenomen in haar portfolio van Performance Management oplossingen.

De unieke positionering in relatie tot Excel maakt Vena een interessante optie voor veel van onze klanten die hun spreadsheets willen vervangen door een meer robuuste en veilige oplossing.

Finext Logo

Vena

Een greep uit onze klanten


Beeld en GeluidbolBoskalisCaiwayKobelcoMenebaNationale politie logo - finextVoedselbankenZeeman