Tangelo - Finext

Tangelo

Tangelo is een oplossing voor het stroomlijnen van bedrijfsrapportageprocessen en het publiceren van rapporten naar PDF (om te printen of te downloaden), als microsite en in elektronische formaten zoals ESEF.

Tangelo is het leidende platform voor het eenvoudig in-house produceren van bedrijfsrapporten. Tangelo wordt wereldwijd gebruikt door grote bedrijven in diverse sectoren. Onder de Nederlandse klanten horen bijvoorbeeld Schiphol Group, Randstad, Ministerie van Financiën, PostNL, de Volksbank en SBM Offshore. Tangelo heeft zowel een kantoor in Amsterdam, voor de Europese klanten, als een kantoor in Sydney voor hun klanten in Australië, Nieuw-Zeeland en Zuidoost-Azië.

Tangelo stelt bedrijven in staat om op een slimmere en eenvoudigere manier goed ontworpen documenten te creëren, van jaarverslagen tot risicorapportage. Met behulp van dit intuïtieve, cloud-based en veilige platform wordt het rapportageproces gestroomlijnd, terwijl jij de controle houdt. Tangelo ondersteunt de nieuwste trends op het gebied van effectieve aandeelhouderscommunicatie en maakt het je gemakkelijk om te voldoen aan de regelgeving, je publiek te activeren en intuïtieve rapporten op te leveren.

Tangelo