CCH Tagetik

Eén van de leidende EPM partijen ter ondersteuning van financials.

Sinds de oprichting in 1986 is Tagetik een vertrouwde leverancier van Corporate Performance Management en Business Intelligence software voor onder andere budgeting, forecasting, financial consolidation en disclosure management. Het feit dat Tagetik alle financiële processen in één applicatie bijeen brengt zorgt voor een verbeterde efficiency, minder risico’s en lagere kosten voor de organisaties die het gebruiken.

Tagetik biedt zowel een stevige on-premise als volwaardige cloudoplossing zonder compromissen, zodat voor elke IT strategie de juiste keuze gemaakt kan worden. Tagetik onderscheidt zich onder andere door een duidelijke focus op het EPM domein en een slimme integratie met aanpalende oplossingen zoals Microsoft BI, SAP HANA en Qlik!.

Finext is een ‘Specialist Consulting’ partner van Tagetik. Door deze samenwerking zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwste oplossingen. Onze Tagetik consultants hebben hun certificaten behaald en mogen zich ‘Silver Level Certified Consultant’ noemen.

“Wij vinden het belangrijk dat de consultants van Finext gecertificeerd zijn. Dit zorgt ervoor dat de kwaliteit is gewaarborgd bij implementaties van Tagetik door Finext.” 

Marco van der Kooij – General Manager Tagetik Benelux

CCH Tagetik

Een greep uit onze klanten