Tableau Technologie - Gartners Magic Quadrant - Finext

Tableau

Tableau stelt je in staat om zelf je data te gaan ontdekken. Het is gemakkelijk om data uit meerdere bronnen te koppelen zonder daar ook maar een regel code voor te hoeven schrijven.

Tableau is al zes jaar op rij koploper in het Gartner Magic Quadrant voor Business Intelligence en Visual Analytics. Via een drag- and dropmethode bouw je heel eenvoudig interactieve dashboards die je in staat stellen om betere beslissingen voor je organisatie te nemen.

Naast de spetterende visuals kent Tableau ook vele analytische toepassingen zoals forecasting, trendlijnen en andere statistische analyses waarmee je nieuwe inzichten in je data kunt creëren. Wil je de verkregen inzichten delen met je collega’s? Dat kan met Tableau Online of Tableau Server.

Finext en Tableau

Finext is partner van Tableau. Door onze jarenlange ervaring met dashboarding en datavisualisatie weten onze specialisten als geen ander hoe je een goede technische inrichting combineert met doelgerichte informatie die visueel aantrekkelijk gepresenteerd is. Zo kunnen wij je de juiste handvatten geven om snel verder te komen. Dit doen wij bijvoorbeeld door een projectteam in te zetten, maar ook door de juiste coaching & opleiding van je eigen mensen te verzorgen. Samen bespreken we welke vorm bij jouw organisatie past.

Goede informatie stelt ondernemingen in staat om beter samen te werken en besluiten te nemen op basis van feiten. Omdat Tableau zeer gebruikersvriendelijk is zijn de eerste resultaten binnen handbereik. Download hieronder om via Rockfeather een gratis Tablue download

download gratis tableau

Of probeer het hieronder zelf uit in het interactieve dashboard:

Tableau

Een greep uit onze klanten


BCD TravelBrillFintrexGetworkIGSISSM7Tribes