SAP Cloud Finance met S/4HANA Cloud & Analytics Cloud

SAP Cloud Finance

Wij zijn je SAP partner met Deep Finance kennis om je ERP en EPM processen in te richten vanuit een gedegen begrip van je business.

SAP Cloud Finance by Finext is een end-to-end oplossing voor operationele en EPM finance:

  • Financial Operations met SAP S/4HANA Cloud
  • Accounting & Reporting met SAP S/4HANA Cloud
  • Financial Planning & Analysis SAP Analytics Cloud

Wij ontwerpen oplossingen vanuit de business met behulp van onze specialisten die tot de nationale top behoren in hun vakgebied.

Met SAP Cloud Finance maak je gebruik van de meest betrouwbare oplossing in de Cloud, ingericht door fintech specialisten en weet je met zekerheid dat je gegevens veilig zijn met de ondersteuning van SAP.

De SaaS oplossingen van SAP zijn ideaal voor bedrijven waarvoor ERP & EPM geen core business is maar wel wendbaarheid met betrouwbaarheid en dataveiligheid bovenaan staan.

Wat is SAP Cloud Finance?

De Finext SAP Cloud Finance oplossing is een paraplu begrip om Finance-Led ERP te integreren met EPM oplossingen.

SAP Group Reporting op S/4HANA en SAP Analytics Cloud zijn dermate met S/4HANA geintegreerd dat vanaf 2023 SAP besloten heeft Group Reporting tot 50 entiteiten met de S/4HANA Public Cloud licentie mee te geven. Dit is voor ons de reden om SAP Cloud Finance aan te bieden met S/4HANA, Group Reporting en SAP Analytics Cloud (SAC) als krachtige combinatie.

Het grote voordeel voor de klant is dat de ERP en EPM oplossing naadloos op elkaar afgestemd worden door de beste SAP finance specialisten van Nederland.

Bekijk hieronder onze SAP Cloud Finance oplossingen.

Finext en SAP

We zijn trots dat Finext al meer dan 10 jaar Recognized Expertise Partner van SAP en dat onze klanten met enige regelmaat SAP Quality Awards winnen voor hun Finance implementaties. We durven wel te zeggen dat we dé specialist in Nederland zijn. We zijn betrokken bij de meeste consolidatie implementaties en sinds 2023 hebben we ook ervaren  S/4HANA Public Cloud consultants aan boord om zo ERP en EPM perfect op elkaar af te stemmen.

SAP Partner Logo

SAP S/4HANA Cloud

Finance operations met SAP S/4HANA Cloud.Lees meer »

Group Reporting

De nieuwste consolidatie oplossing specifiek gebouwd op S/4HANA.

Lees meer »

SAP Analytics Cloud

Altijd en overal inzicht in jouw financiële data.

Lees meer »

SAP PaPM

SAP Profitability and Performance Management geeft financials handvatten om hun bedrijfsprocessen te optimaliseren.Lees meer »

Disclosure Management

Vergroot de betrouwbaarheid in het jaarverslag.

Lees meer »

SAP EPM & BPC

-Lees meer »

SAP Cloud Finance technologieën

SAP Cloud Finance