Qlik - Marktleider op het gebied van Discovery producten - Finext

Qlik

Marktleider voor Business Discovery producten

Qlik is een toonaangevende leverancier van de nieuwe generatie business intelligence-software. Geen onduidelijkheid en tijdsverspilling rondom je data meer, maar begrijpen hoe snellere en slimmere beslissingen gemaakt worden. De QIX-engine geeft je een supersnelle gebruikerservaring, zelfs tijdens het verkennen van vrije vormen. Verken welk pad je maar wilt. Gebruik de QIX-engine om het antwoord te vinden op de vraag die je stelt. En ontdek waardevolle inzichten in de vragen die je (nog) niet stelde.

QlikSense en QlikView zijn twee verschillende oplossingen van Qlik. Beiden gebruiken dezelfde krachtige achterliggende motor. Deze motor maakt gebruik van associatieve technologie, waardoor je flexibel en snel grote hoeveelheden data kan analyseren.

Qlik View naar Qlik Sense

Door de nieuwe interface van Qlik Sense kiezen steeds meer klanten om de huidige Qlik View dashboards te migreren naar Qlik Sense. Doordat beide Qlik producten dezelfde motor onder de motorkap hebben kan data vrij eenvoudig worden overgezet. Sinds kort biedt Qlik ook de mogelijkheid visualisaties te migreren van Qlik View naar Qlik Sense. Vanuit Finext kunnen wij je helpen dit migratieproces zo efficiënt mogelijk te maken zonder dat jij veel tijd kwijt bent met het nalopen van al je dashboards en datamodellen. Door onze jarenlange ervaring met beide producten helpen we je snel naar nieuwe Qlik Sense dashboards die direct gebruikt kunnen worden zonder vast te zitten aan maandenlange migratie trajecten. Hiermee kan jij ook meteen gebruik maken van de nieuwe kracht van Qlik Sense!

Qlik en Finext

Finext is al jaren partner van Qlik. Wij helpen onze klanten met het creëren van inzicht door het slim inzetten van Qlik voor business intelligence. Inmiddels hebben we tientallen implementaties met Qlik gedaan, waardoor wij je bedrijf optimaal verder kunnen helpen bij het maken van de juiste keuzes. Onze specialisten combineren ervaring op het gebied van technische inrichting met ervaring in verschillende branches. Zo kunnen wij je op functioneel vlak de juiste handvatten geven om snel verder te komen.

Dit doen wij bijvoorbeeld door een projectteam in te zetten, maar net zo vaak door alleen de juiste coaching & opleiding van je eigen mensen te verzorgen. Samen bespreken we welke vorm bij jouw organisatie past.

Finext implementeert niet alleen Qlikview en QlikSense dashboards, maar ontzorgt in alle onderdelen van procesondersteuning met software. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Onafhankelijk begeleiden van selectietrajecten
  • Verzorgen van Business Cases en ROI-rapporten
  • Implementeren van Qlikview en QlikSense software
  • Implementatie door een projectteam of door de juiste coaching van jouw mensen

Producten

Qlik Sense

Een nieuwe generatie selfservice datavisualisatie- en analyticsapplicatie. Gebruikers kunnen snel en gemakkelijk zelf hun eigen visualisaties, rapporten en dashboards maken met de simpelheid van ‘drag-and-drop’.
Meer informatie over Qlik Sense

Download gratis Qlik Sense

qlikview

QlikView

Het toonaangevende BI-platform waarmee snel en eenvoudig analyticsapplicaties gemaakt kunnen worden. Gebruikers kunnen zelf analyses maken en ontdekkingen doen. Dit leidt tot grondige inzichten en een gedegen, geïnformeerde besluitvorming.
Meer informatie over Qlik View

Download gratis Qlik View

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Qlik technologieën

Qlik

Een greep uit onze klanten


CelgeneSaaone logoSanomaT-mobile logoTelfort Logo