Oracle

Levert geïntegreerde Business en Corporate Performance Management oplossingen die strategie en finance ondersteunen.

Oracle is al vele jaren één van de leidende partijen in het wereldwijde EPM domein. Bijna elke financial heeft wel eens te maken gehad met de oplossingen van Hyperion. Het platform groeit elk jaar meer op basis van de behoefte van financials en business managers. Naast de vertrouwde on-premise oplossingen zullen in 2016 alle belangrijke Hyperion modules ook in de Cloud beschikbaar zijn.

Finext en Oracle

Finext heeft bij ruim 60 organisaties Hyperion Financial Management (voor consolidatie en management rapportage), Hyperion Planning (voor budgetering en forecasting) en Hyperion Profitability and Cost Management (voor het toerekenen van de juiste kosten aan de juiste producten en afdelingen) geïmplementeerd. Daarnaast helpen wij organisaties met het verbeteren van hun datakwaliteit door middel van Oracle Enterprise Data Quality.

Al 2 jaar op rij heeft Finext de Oracle Partner Award “for Applications” en “Value Added Partner” gewonnen. Hiermee geeft Oracle aan dat Finext gedegen kennis heeft van de Oracle producten en haar financiële kennis een toevoeging is op de implementaties. Finext is Oracle Gold partner sinds Oracle Hyperion in 2006 heeft overgenomen.

Finext implementeert niet alleen Oracle Hyperion applicaties, maar ontzorgt in alle facetten van procesondersteuning met software op de volgende wijze:

  • onafhankelijk begeleiden van Selectie trajecten
  • verzorgen van Business Cases en ROI rapporten
  • verkoop van Oracle Hyperion Software licenties, abonnementen, Cloud en hosted omgevingen
  • implementeren van Oracle Hyperion software
  • beheren en onderhouden van Oracle Hyperion software o.a. door Swap Support

Finext ondersteunt de finance & business management rollen binnen organisaties en heeft in de afgelopen jaren een expertstatus opgebouwd. Onze dedicated gecertificeerde specialisten ondersteunen in de volgende aandachtsgebieden:

  • Plannen, Budgetteren & Forecasten
  • Consolidatie & Corporate Reporting
  • Cost & Profitability Management

oracle

Klik op onderstaande links voor de ondersteunende modules van bovengenoemde processen/aandachtsgebieden:

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Oracle technologieën

Oracle

Een greep uit onze klanten