Oracle Enterprise Performance Management - Finext

Oracle EPM

Oracle Enterprise Performance Management

Oracle Enterprise Performance Management is een set van geïntegreerde Business en Corporate Performance Management oplossingen. Strategische en financiële processen worden zo optimaal ondersteund.

Oracle Enterprise Performance Management als complete oplossing

Oracle is al vele jaren één van de leidende partijen in het Enterprise Performance Management (EPM) domein. Binnen dit domein levert Oracle geïntegreerde Business Performance Management en Corporate Performance Management oplossingen die strategie- en finance processen ondersteunen.

Oracle EPM software ondersteunt bedrijven voor een wendbaarder, dynamischer en meer geïntegreerd 360 finance organisatie. Het modulaire platform biedt integratie voor de gehele financial control cyclus. Dit loopt uiteen van planning en budgettering tot aan het consolidatieproces en reporting en analyse.

Oracle FCC

Waarom Oracle EPM?

De innovatieve software van Oracle EPM is de meest complete oplossing voor de strategische- en financiële processen. Naast Planning & Budgeting Cloud Service (PBCS), biedt Oracle met Financial Consolidation and Close Cloud (FCC) een solide consolidatie oplossing in de cloud.

Met de geautomatiseerde Enterprise Performance Management oplossing van Oracle worden Excel spreadsheets verleden tijd; het maken van fouten wordt geminimaliseerd door voorgeprogrammeerde formules. Hierdoor ga je niet alleen efficiënt te werk, ook is de uitkomst betrouwbaarder.

Een groot voordeel van de implementatie van Oracle EPM zijn betrouwbare en overzichtelijke rapportages, zodat alle processen in één oogopslag duidelijk worden.

Oracle 360

Volledige inzicht en flexibiliteit met Oracle EPM

De EPM software van Oracle biedt je een volledig overzicht van alle finance processen zodat je je snel en flexibel kunt bewegen op de markt. Met Oracle EPM kun je direct vanuit de cloud al je financiële stromen combineren met andere bedrijfsonderdelen. Doordat je vanuit de Oracle Cloud op elk moment van de dag inzicht hebt in de consolidatie en de financiële- en operationele planning, verkrijg je een betrouwbaar en real-time overzicht. Zo zorgt Oracle EPM voor volledige inzicht en maximale flexibiliteit.

Oracle EPM Cloud-oplossingen

Meer weten over Oracle?

Heb je vragen of wil je meer weten over Oracle? Stel je vraag aan één van onze Oracle experts en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Oracle in de praktijk

Shell Retail

Als ’s werelds grootste mobiliteitsretailer verwerkt Shell Retail 11 miljard transacties per jaar. Oracle PBCS zorgt voor de flexibiliteit die Shell Retail nodig heeft voor haar modelleer- en planningsprocessen.

Oracle Partner Award

Finext heeft de afgelopen twee jaar de Oracle Partner Award gewonnen voor “Applications” en “Value Added Partner”. Ook beschikken wij over een Gold Partner-status van Oracle. Dit geeft ons direct toegang tot de laatste technische ontwikkelingen en best-practices rondom de consolidatie- en planningsoftware van Oracle.

Oracle Gold Partner

Finext en Oracle

Finext is de grootste onafhankelijke consultancypartij in Nederland die de implementatie van Oracle Enterprise Performance Management oplossingen begeleidt, adviseert en ondersteunt. De toegewijde consultants van Oracle zorgen voor volledige integratie van EPM software in jouw organisatie en bieden daarbij continue support. Daarnaast helpen onze Oracle specialisten je met:

  • Softwareselectie
  • Softwarelicenties
  • Advies, implementatie & roll-out
  • Nazorg & beheer

Oracle EPM technologieën

Oracle EPM