OneStream - Performance Management Platform - Finext

OneStream

Het moderne platform voor Corporate Performance Management

OneStream is het Financial Performance Management platform waarmee alle financiële en operationele processen binnen jouw organisatie op een slimme manier worden vereenvoudigd en verenigd.

Corporate Performance Management vereenvoudigt en verenigt in jouw organisatie

OneStream bestaat uit één geïntegreerd platform, waardoor applicatiestructuren/modellen gedeeld worden. Als gevolg wordt het gebruik én onderhoud extreem vereenvoudigd.

De OneStream oplossing biedt veel mogelijkheden voor data-integratie, waardoor je eenvoudig de data van je bronsystemen kunt ontsluiten.

Benieuwd hoe andere organisaties OneStream ervaren? Bekijk OneStream in de praktijk.

OneStream Financial Consolidation screenshot

Waarom OneStream?

OneStream biedt een krachtig platform voor Financial Performance Management, doordat het alle processen vereenvoudigt en verenigt binnen jouw organisatie.

Daarnaast kan de workflow per medewerker worden ingericht. Dit geeft overzicht en verbetert de nauwkeurigheid van de consolidatie en de plannen. Bovendien worden de medewerkers via de workflow begeleidt bij het consolidatie- en planproces.

OneStream Benefits

Ontdek de OneStream oplossingen

OneStream helpt met het vereenvoudigen van alle financiële en operationele processen binnen jouw organisatie. Bekijk hieronder de OneStream oplossingen.

Financial Close & Consolidation

Ervaar betrouwbare, snelle en een effectieve manier van rapporteren en consolideren.

Planning, Budgetting & Forecasting

Ervaar de flexibiliteit van de Cloud en de kracht van de ingebouwde financiële intelligentie in één.

Lease Accounting

Met de OneStream IFRS16 starter kit kun je snel en flexibel een applicatie maken die zowel interne als externe IFRS16 rapportage behoeften dekt.

Tax Provisioning

Het Tax provisioning template vermindert het aantal arbeidsintensieve activiteiten en geeft je direct meer inzicht in de tax posities.

Data Integration

OneStream biedt een duidelijke scheiding tussen de verschillende rollen rondom data-integratie.

Reporting & Analysis

Gebruiksvriendelijke en flexibele rapportages met de consistentie van een EPM oplossing.

Account Reconciliation

Ontdek hoe je met OneStream op een betere een efficiëntere manier jouw maandelijkse afstemmingen kunt doen.

OneStream: sterk in EPM en CPM

Zowel CPM als EPM hebben het doel om organisaties te helpen met het bereiken van hun financiële strategieën en doelen. Hoewel de termen EPM en CPM dezelfde set van bedrijfsprocessen dekken, is er toch wel degelijk een verschil.

Enterprise Performance Management

Enterprise Performance Management, ook wel bekend als EPM, zijn de processen en methodologieën om de prestaties in een organisatie te beheren. Hierin vallen alle primaire business activiteiten zoals Financiën, HR, Productie, Marketing, Verkoop, Supply Chain, enzovoorts. Deze variant van Performance Management wordt steeds populairder.

Corporate Performance Management

Corporate Performance Management, ook wel bekend als CPM, geeft een bedrijfsbrede oplossing aan met een sterke focus op Finance. Deze vorm van performance management bevat meer geavanceerde toepassingen die bijdragen aan het vergroten van het vermogen van de aandeelhouders.

De keuze tussen CPM en EPM kan soms lastig zijn.  Laat ons u helpen. Samen ontdekken we welke software het beste bij uw organisatie past.

Marketplace (App Store) – Solution center

OneStream biedt nieuwe toevoegingen (templates) gratis aan via de ‘Marketplace’. Dit kun je vergelijken met de App Store, waar je op eenvoudige wijze nieuwe toepassingen kunt downloaden en direct kunt gebruiken.

Specifieke toepassingen die je kunt downloaden zijn bijvoorbeeld:

  • Financial en Plan Close Manager
  • Workforce Planning
  • Guided Reporting with automatic report distribution
  • Certified Cash Flow Dimension
  • Video Training voor gebruikers en beheerders
  • User Help Desk

OneStream in de praktijk

Huisman Equipment

Betere besluitvorming op basis van accurate data 

Flowtraders

Als gevolg van toenemende rapportage verplichtingen nu snellere oplevering van rapportages aan stakeholders dankzij OneStream

Hunkemöller

Geautomatiseerde rapportage van processen zodat de KPI's per winkel snel en betrouwbaar blijven

Ampleon

Snellere en betrouwbaardere informatievoorziening dankzij OneStream

Parlevliet & Van der Plas

Flexibeler kunnen rapporteren in een stabielere omgeving 

Haal meer waarde uit je OneStream Platform

Start met vereenvoudiging en afstemming van uw financiële consolidatie, planning, rapportage, analyse en datakwaliteit in de cloud of op locatie.

OneStream Diamond Partner Status

Finext heeft de uitzonderlijke status van Diamond Partner Level behaald. Wereldwijd hebben minder dan een dozijn van de OneStream consultancy partners deze titel in ontvangst mogen nemen. Het Diamond Level weerspiegelt de diepgaande ervaring en het uitstekende werk van de OneStream consultants van Finext. Lees hier het uitgebreide artikel.

OneStream Diamond Partner logo

Finext en OneStream

Als diamond partner werkt Finext nauw samen met OneStream. Zo hebben we gezamenlijk de eerste implementaties van OneStream binnen Nederland uitgevoerd. De ervaring en kennis die we hierbij hebben opgedaan zetten we in om dit moderne corporate performance management platform succesvol en efficient in te richten voor onze klanten.

Daarnaast interviewden we Tom Shea, de CEO van OneStream, over zijn visie op het vakgebied van consolideren en Performance Management. In Performance Management volgens Tom Shea, CEO van OneStream’ vind je meer over de achtergronden en uitgangspunten van OneStream.

Finext Logo

OneStream technologieën

OneStream

Een greep uit onze klanten


Logo AmpleonClondalkinDecathlonDeli home logoFlowtradersHuisman LogoHunkemollerHyva logoNaspers logoTakeAwayTalpaTerbergTotalSpecificSolutionsTribes