Fluence - De consolidatie add-on met out-of-the-box functionaliteit - Finext

Fluence

Fluence

Een stabiele en gestructureerde consolidatie, en tegelijk flexibel plannen en budgetteren? Fluence maakt het mogelijk! Een unieke consolidatie engine als add-on op het Vena platform: best of both worlds…

Welcome to Fluence. We close early.

Fluence geeft haar gebruikers de tijd, het vertrouwen en de snelheid die ze nodig hebben door efficiënter te werken en vertrouwde, tijdige cijfers te leveren. Fluence levert out-of-the-box functionaliteit, ‘no-coding’ beheer en onderhoud en een echte Excel interface. Dit zorgt voor snelheid in uitrol en adoptie door gebruikers en een hoog rendement op de investering.

Een software vendor die als hoger doel heeft om de financials van deze wereld meer vrije tijd te bieden heeft natuurlijk al snel ons hart gestolen. Maar die ambitie is serieuzer dan je op het eerste gezicht zou zeggen. Want tijd die gewonnen wordt uit inefficiënte en gebroken processen kan dan eindelijk besteed worden aan activiteiten die wél waarde toevoegen!

Waarom Fluence?

Fluence bevat een volwassen consolidatie engine die geavanceerde koersconversie- en consolidatie methodieken moeiteloos uit kan voeren. In tegenstelling tot veel consolidatie oplossingen is Fluence standaard, out-of-the-box al volledig ingericht en werkend. De implementatie beperkt zich tot het inrichten van de klantspecifieke gegevens en structuren.

Fluence maakt voor de front end (workflow, invoerschermen, rapporten, dashboards) en ook voor de opslag van de data gebruik van het platform van Vena Solutions waarmee het naadloos geïntegreerd is. Eén van de kenmerken van Vena is dat het heel flexibel is, juist bij het verwerken van wijzigingen in bestaande modellen. Dit maakt Fluence zeer geschikt voor snelle, overzichtelijke implementaties.

Bijkomend voordeel is dat een Fluence gebruiker dan ook meteen gebruik kan maken van alle functionaliteiten van Vena. Ofwel: een best-of-breed architectuur met een naadloos geïntegreerde consolidatie- en business planning oplossing! Het geheel kan ontsloten worden met PowerBI, waarmee werkelijk alle use cases op het gebied van Enterprise Performance Management geadresseerd kunnen worden!

Finext en Fluence

De mensen achter Fluence zijn al jaren goede bekenden in de performance management markt, hun roots liggen in oplossingen als SAP BPC, Vena en Longview.

Die roots zijn goed zichtbaar in het product. Het resultaat: een gloednieuwe oplossing die onze consultants al vanaf dag één volledig beheersen en risicoloos kunnen implementeren.

Dit, in combinatie met de unieke positionering in relatie tot Excel maakt Fluence een interessante optie voor veel van onze klanten die hun spreadsheets willen vervangen door een meer robuuste en veilige oplossing.

Finext Logo

Fluence