CXO Software - Finext

CXO Software

Met CXO Software kan je door middel van een moderne manier bestaande rapportages omzetten naar dynamische weergaven.

Steeds meer organisaties ontdekken CXO Software als een financiële rapportagetool en performance dashboard in aanvulling op EPM producten als CCH Tagetik, SAP BPC/BW, OneStream en Oracle Hyperion. De mobielvriendelijke dashboards van CXO Software bieden dynamische en relevante functionaliteit, zoals drill-downs en grafieken, maar ook rapporten met grote hoeveelheden kolommen en rijen. Uniek binnen CXO Software is de mogelijkheid om per dashboard (‘point of view’) commentaren en verklaringen toe te voegen om de cijfers direct van context te voorzien.

De gebruikersinterface van CXO Software is buitengewoon intuïtief voor eindgebruikers, waardoor bijvoorbeeld de CFO, CEO en Group Controller snel en doeltreffend met het product werken en de data tot op detailniveau eenvoudig analyseren.

CXO Software wordt al sinds 2007 ingezet als aanvulling op diverse EPM producten. Mede dankzij deze jarenlange ervaring bevat CXO Software ondertussen diverse templates die veel gebruikt worden bij bestaande klanten. Deze templates zijn zeer snel te implementeren op een bestaande EPM omgeving. Kortom, CXO Software creëert inzichten waarop je direct en doeltreffend kunt handelen.

Finext is partner van het eerste uur. Een groot aantal van onze klanten gebruikt CXO Software bovenop hun EPM systemen. Inmiddels zijn ook de eerste Onestream klanten tevreden gebruikers van CXO Software.

CXO Software