CXO Cockpit

De moderne manier om bestaande rapportages dynamischer weer te geven.

Steeds meer organisaties ontdekken CXO-Cockpit als een financiële rapportagetool en performance dashboard in aanvulling op EPM producten als Tagetik, SAP BPC/BW, OneStream en Oracle Hyperion. De mobielvriendelijke dashboards van CXO-Cockpit bieden dynamische en relevante functionaliteit, zoals drill-downs en grafieken, maar ook rapporten met grote hoeveelheden kolommen en rijen. Uniek binnen CXO-Cockpit is de mogelijkheid om per dashboard (‘point of view’) commentaren en verklaringen toe te voegen om de cijfers direct van context te voorzien.

De gebruikersinterface van CXO-Cockpit is buitengewoon intuïtief voor eindgebruikers, waardoor bijvoorbeeld de CFO, CEO en Group Controller snel en doeltreffend met het product werken en de data tot op detailniveau eenvoudig analyseren.

CXO-Cockpit wordt al sinds 2007 ingezet als aanvulling op diverse EPM producten. Mede dankzij deze jarenlange ervaring bevat CXO-Cockpit ondertussen diverse templates die veel gebruikt worden bij bestaande klanten. Deze templates zijn zeer snel te implementeren op een bestaande EPM omgeving. Kortom, CXO-Cockpit creëert inzichten waarop je direct en doeltreffend kunt handelen.

Finext is partner van het eerste uur. Een groot aantal van onze klanten gebruikt CXO-Cockpit bovenop hun EPM systemen. Inmiddels zijn ook de eerste Onestream klanten tevreden gebruikers van CXO-Cockpit.

CXO Cockpit

Een greep uit onze klanten