CCH Tagetik Modeling & Forecasting - Finext

CCH Tagetik Modeling & Forecasting

Zien wat er komt voordat het er is, dankzij Modeling & Forecasting met CCH Tagetik 

De snelle veranderingen in de hedendaagse economie hebben binnen de financiële functie een trend teweeg gebracht om continue (rolling) forecasts als een vast onderdeel van het planningsproces te zien. Een rolling forecast is een sleutelelement van een adaptief planningsproces, omdat er frequent afstemming met verschillende afdelingen in de organisatie plaatsvindt. Veel organisaties hebben rolling forecasts nodig om hun ongoing strategieën en resource management beslissingen te ondersteunen. 

Met CCH Tagetik kan je flexibel een rolling forecast proces inrichten. Op basis van de informatiebehoefte en frequentie kan een rolling forecast worden opgemaakt. Binnen het proces wordt er een audit trail bijgehouden en kan er met “what if” scenario’s worden gespeeld waardoor je de impact van verschillende business scenario’s kan analyseren.

 

Bekijk onze CCH Tagetik webinars

De voordelen van (Rolling) Forecasting met CCH Tagetik 

  • Continue monitor op je business 
  • Focus op de lange termijn strategie 
  • Eenvoudig te gebruiken oplossing 
  • Verbeterde wendbaarheid en reactiesnelheid van je onderneming 

 

onze CCH Tagetik events

 

Platinum CCH Tagetik Partner

Finext en CCH Tagetik 

Finext is een ‘Specialist Consulting’ partner van Tagetik. Door deze samenwerking zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwste oplossingen. De Finext Tagetik consultants zijn door Tagetik opgeleid en gecertificeerd. Ze zijn experts op de volgende CCH Tagetik technologieën:

CCH Tagetik technologieën

CCH Tagetik Modeling & Forecasting