CCH Tagetik Reporting - Finext adviseert en implementeert.

CCH Tagetik ReportingGebruiksvriendelijke en flexibele rapportages met de consistentie van een EPM oplossing.
 

Gemak van Excel, consistentie van een database

Met CCH Tagetik maak je gemakkelijk rapporten die zowel op het web als in Excel te raadplegen zijn. Zowel een momentopname als de meest up-to-date data kunnen direct uit de database opgevraagd worden. Wat wij als voordeel merken is dat de gebruikers al snel gewend raken aan de CCH Tagetik rapportage omgeving in Excel, zonder de inconsistentie en foutgevoeligheid die traditionele Excel rapportages met zich meebrengen.

 

Bekijk onze CCH Tagetik webinars

 

Bouw en beheer bij eindgebruikers

Groot voordeel is dat de bouw van rapportages niet door IT hoeft te worden gedaan, maar dat de financials dit zelf kunnen leren. Onze implementatietechniek richt daarom ook aandacht aan het opleiden van eindgebruikers: Hiermee wordt de financiële afdeling strategisch sparringpartner van het hogere management. 

Wij zien verschillende rapportage behoeftes bij klanten, van management accounting tot financial accounting. Denk hierbij aan rapportage behoeften zoals IFRS, Solvency II, maar ook Local GAAP; CCH Tagetik kent de mogelijkheid om boekingen te isoleren waarmee in dezelfde applicatie meerdere accounting standaarden kunnen worden gerapporteerd. 

Nieuwere versies van CCH Tagetik kennen nog meer handige functionaliteiten, sinds versie 5 kunnen stakeholders in de organisatie zich abonneren op een periodieke rapportage die middels pushberichten cross-device wordt gepresenteerd. 

De voordelen van rapporteren met CCH Tagetik 

  • Produceer alle rapporten uit één enkele bron 
  • Update alle rapporten dynamisch 
  • Ingebouwde audits en controles 
  • Volledige consistentie en uitsluiting van fouten
  • Eliminatie van tijdrovende activiteiten zoals audits en het doorlichten van de data 
  • Werk samen met meerdere gebruikers 

CCH Tagetik rapporteren in Power BI

Steeds vaker zien we de vraag om CCH Tagetik data in Power BI te rapporteren. Zo kan je namelijk de in CCH Tagetik verzamelde data breder binnen je organisatie delen. Hiermee vergroot de finance afdeling haar impact binnen een bedrijf.

Zelf hebben we een connector gemaakt die met behulp van ETL- en AIH-technologie data naar een dashboarding oplossing kan sturen. Daarnaast zijn we een partnership aangegaan met cpmVision, die een zeer geavanceerde Power BI connector hebben ontwikkeld. Kijk op hun website voor meer informatie!

cpmVision

 

onze CCH Tagetik events

 

Platinum CCH Tagetik Partner

Finext en CCH Tagetik 

Finext is een ‘Specialist Consulting’ partner van Tagetik. Door deze samenwerking zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwste oplossingen. De Finext Tagetik consultants zijn door Tagetik opgeleid en gecertificeerd. Ze zijn experts op de volgende CCH Tagetik technologieën:

CCH Tagetik technologieën

CCH Tagetik Reporting