CCH Tagetik Consolidation & Close - Finext

CCH Tagetik Consolidation & Close

Financiële consolidatie is vaak een complex en tijdrovend proces, door middel van CCH Tagetik Consolidation & Close krijg je weer grip en controle.

De voordelen van consolidatieoplossingen

Met de juiste consolidatiesoftware kun je grote slagen maken in de betrouwbaarheid, snelheid en effectiviteit van het rapportage- en consolidatieproces binnen jouw organisatie. Met de implementatie van een nieuwe consolidatieoplossing bereik je de volgende voordelen:

 1. Snellere financial close cycles.
 2. Eenvoudiger om consistente en betrouwbare rapportages te maken.
 3. Minder foutgevoelig en één versie van de waarheid.
 4. Meer inzicht in de oorsprong van de gegevens.
 5. Hogere productiviteit van financials.
 6. Kostenbesparing in het afsluitingsproces en de financial audit.

 

Bekijk onze CCH Tagetik webinars

Consolideren met CCH Tagetik

Door samen te werken in een gezamenlijke omgeving houdt de organisatie één versie van de waarheid, een eenvoudige structuur en behoudt de data altijd een audit trail. Het procesgedreven model stelt de organisatie in staat om de complexe consolidatieprocessen een integraal onderdeel te maken van de rapportagecyclus.
De intercompany matching cockpit is vanaf CCH Tagetik versie 5 ook nog eens een stuk gebruiksvriendelijker geworden. Hiermee hebben de eindgebruikers nog meer eigenaarschap over hun intercompany verhoudingen.

Met CCH Tagetik zijn de consolidatierapporten door de hele organisatie te bekijken: van toplevel rapportages voor management tot drilldowns op het kleinste detail, als je precies wil weten waar je aan toe bent. Ook kan de gebruiker binnen een complexe rapportage omgeving meerdere consolidatiestructuren naast elkaar analyseren.

De voordelen van Consolideren met CCH Tagetik 

 • Een snel en kwalitatief hoogwaardig afsluitproces 
 • Samenwerking in één versie van de waarheid 
 • Controle over de intercompany matching 
 • Geconsolideerde data is altijd te herleiden 
 • Inzicht in verschillende consolidatie scenario’s 

 

Bekijk hier hoe onze klant Aegon operational excellence en inzichtelijke managementinformatie realiseert met CCH Tagetik.

 

onze CCH Tagetik events

Platinum CCH Tagetik Partner

Finext en CCH Tagetik 

Finext is een ‘Specialist Consulting’ partner van CCH Tagetik. Door deze samenwerking zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwste oplossingen. De Finext CCH Tagetik consultants zijn door CCH Tagetik opgeleid en gecertificeerd. Ze zijn experts op de volgende CCH Tagetik technologieën:

CCH Tagetik technologieën

CCH Tagetik Consolidation & Close